- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- RAM topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
ezt a progit fel kell telepíteni a winre, hogy aktiválódjon a [DES és pislákoljanak a lapon a ledek] , én Celeron420 és E8400 próbáltam, ezeknél alig volt energia megtakarítás, sőt a cerkát rendesen belassította, lehet hogy a te 4magosodnál beválik.
-
robyeger
addikt
[2-3nap múlva akár megjöhetnek], még1 érdekességre felhívnám a figyelmet: 750SLI-DS4 raktáron, a giga weboldálán természetesen nem is létező termék, ilyen szempontból utálom őket
,amúgy én per pillanat kiszáltam az X48 vadászatból, egy EP35C-DS3R-el
-
robyeger
addikt
szerdán nem hiszem, inkább az utánna jövő péntek, de ha neked jutt DQ6(csak ne felejts el értesíteni minket) és nekem nem lesz DS5, akkor inkább én is át fogok állni a DQ6 vadászatára
P00By-nak: Értem a célzást!amúgy, mivel még az E8400-amat se találtam meg, jelenlegi készletemen lévő Celeron 420-al nagy csodákat ne várjatok tőlem
-
robyeger
addikt
itt egy szilveszteri DES-es kép: [Gigabyte X48-DS5], érdekes hogy a hivatalos weboldalon egyenlőre csak a DQ6 van, az előrendeli listákban már DS5 is szerepel. Kíváncsi leszek kézhez kapom-e jövő héten a DS5-met.
Hiszen állítólag az X48-at az Intel március elején engedi útjára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston KF560C32RSAK2-32 - DDR5-6000Mhz - DualChannel CL32 - 32GB - Led
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B760M PRO RS
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest