Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Coyot
őstag
válasz Gorneck #20715 üzenetére
Megmondom őszintén, marhára nem érdekel milyen időzítesen megy, azért nem vagyok hajlandó resetelni a gépet de majd köv resetkor, azaz jövő héten, beállítom, de gyanítom nem fog menni
amugy van valami értelme az időzítésnek? nem vetem észre semmi különbséget 4-4-4-12 meg 5-5-5-15 között
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
-
Coyot
őstag
válasz szacsee #10933 üzenetére
Nem ismertem a goldmemet eddig, de köszi
Monjduk nekem még nem volt bajom vele igaz én egy régebbit használok már vagy 3éve.Szatesz:
ha nem ez akkor a lap memókezelője lehet szar, ha a ramok teljesen jók, esetleg próbáld amit szacsee mondott memtestet, azzal akkor könnyebb lesz memót tesztelni.
sajna több 5letem már nincs max variálni tényleg a biosokat meg modulokat, de nem tudom, valaki majd remélem ad más tippet[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
-
Coyot
őstag
válasz Gorneck #10849 üzenetére
Ramok kapják ami jár nekik, 2,15V everest szerint. Bios már F9 semmi sem változott
memtestet futtattam dualban 10sec alatt 7000hiba, singlébe mindegyik rammal külön külön 1-2 hiba. Konklúzió a lap nem komázza a geileket vagy mindegyik ramom szar, ami hamarosan kiderül.Má' nem
-
Coyot
őstag
Használ valaki geil ultra ramot? ha benn van minkettő akkor egyszerűen hazsnálhatatlan a gép p35c ds3r f8as biossal, érdemes lehet feltenni egy újabbat?
Má' nem
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
GA-P35-DS3P rev 2.0-t szemeltem ki magamnak(vagy p5k-t még nem tudom), kérdés az h ez ugye a rev2.0, mennyivel ér ez többet mint a rev1.0 vagy rev 1.1, azon kívül h a feteket is hűtik? Valamint mennyire elengedő ez a hítpálypos gyári hűtés, ha meg akarom gyepálni kicsit(tuning az kell )?
A képeken ahogy néztem hűti a feteket, de csak a proc és a hátlapi kimenet közöttieket, a proc felettieket mért nem? vagy azok nem a proci feszstabjai?
Általánosságban vannak problémák a lappal? első hsz ben olvastam h voltak gondok de azok ugye megoldottak, ha ezen kívül van valami gebasz a lapokkal, ne kíméljetek.
Má' nem