- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- UHD filmek lejátszása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz
B-L-A-C-K #30915 üzenetére
Nekem egy abit ab9 halt be egy bios flesselés során, addig semmi bajom nem volt vele. Vittem gariba, hogy a bios behalt, pár napra rá visszakaptam a lapot, hogy a slotban a tűk el vannak hajolva, ergo én baxtam el. Érdekes, addig semmi baja nem volt, de az igazamat már természtesen nem tudtam igazolni. Vagy csak nincs elég nagy pofám, az is lehet.
-
fagy53
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #30915 üzenetére
Nehéz kérdés, én most adtam le a VGA-mat gariba, gyári csomagolásban, minden tartozékkal. Átvételnél megnézték a VGA-t, matrica, külsérelmi nyomok stb. Ezután töltötte ki az átvételi elismervényt, amely tanúsította, hogy a VGA a garis feltételeknek megfelel. Ezekután nem tudnak olyan dumával jönni, hogy karcos a panel, vagy elhajlott egy foglalat stb... Ha ilyen, akkor ők a hunyók.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest