- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Milyen videókártyát?
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
válasz B-L-A-C-K #30915 üzenetére
Nekem egy abit ab9 halt be egy bios flesselés során, addig semmi bajom nem volt vele. Vittem gariba, hogy a bios behalt, pár napra rá visszakaptam a lapot, hogy a slotban a tűk el vannak hajolva, ergo én baxtam el. Érdekes, addig semmi baja nem volt, de az igazamat már természtesen nem tudtam igazolni. Vagy csak nincs elég nagy pofám, az is lehet.
-
fagy53
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #30915 üzenetére
Nehéz kérdés, én most adtam le a VGA-mat gariba, gyári csomagolásban, minden tartozékkal. Átvételnél megnézték a VGA-t, matrica, külsérelmi nyomok stb. Ezután töltötte ki az átvételi elismervényt, amely tanúsította, hogy a VGA a garis feltételeknek megfelel. Ezekután nem tudnak olyan dumával jönni, hogy karcos a panel, vagy elhajlott egy foglalat stb... Ha ilyen, akkor ők a hunyók.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyaralás topik
- TV-Out, TV összekötése média-out eszközökkel (PC, Set-Top Box, médialejátszó, bármi)
- Gran Turismo
- Milyen mosógépet vegyek?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- VENNÉK - KERESEK - KINGSTON 8GB HyperX -T1- DDR3 1600MHz CL9 - KHX1600C9D3T1K2/8GX - KIT !!!
- Kingston HyperX Blue 6GB (3x2GB) DDR3 - 1600MHz - KHX1600C9D3K3/6GX - TRI KIT !!
- KERESEK - Corsair 32GB KIT DDR5 7200MT/s CL34 Dominator Titanium XMP
- G.SKILL Trident Z DDR4 3200MHz CL16 16GB Kit2
- LENOVO IQ1X0MS s.1151 DDR4 PCIe M800/M900 eladó