Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Nagyon gáz kérdés lesz előre is bocs
Vettem egy phenomII x4 955BE-t a 790xt-ud4p-be és nem tudom eldönteni, hogy a gyári proci hűtőt jól raktam-e rá. A lényeg, hogy most úgy áll, hogy ahol a hűtőből a vezeték jön ki az néz felfele a táp felé.
Ez csak a két pöcök miatt fontos, ami a hűtőn van, mert a nagyobbik most így lefel néz. Vagy ez tök mindegy? Csak azért teszem fel a kérdést, mert a hűtő mozog, ha mozgatni akarom (pasztásan, azaz csúszik), szóval nem lötyög csak mozog.
Előre is köszi! -
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
ga-ma790xt-ud4p-m van, ez támogatja a pcie 2.1-et? és ha nem lehetséges valahogy elérhetővé tenni? üdv
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok!
(ga-ma790xt-ud4p)
Kíváncsi lennék egy alap dologra. AM3-as athlonII x2 245-tel kompaitibilis a lap ugye? Én úgy olvastam a lap leírsában, hogy igen, de nem ártana egy megerősítő válasz tőletek sem.A másik, hogy hol találom meg a lappal kompatibilis ramokat? Én egy Kingmax Hercules (1600)-at néztem vagy pedig Kingston HyperX (1600)-at. 2x2gb természetesen.
Elnézést, ha buta kérdéseket tettem fel és köszönöm a válaszokat! Üdv
-
pr1mzejEE
addikt
Előre is bocs a kérdésért:
Fel lehet oldani 2 magot ebben a lapban?(ga-ma790xt-ud4p) plusz (phenom II x2 555 BE)
bios frissités kell hozzá? Köszi!A kérdés az persze, hogy van-e ucc lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó új, bontatlan Kingston FURY DDR5 6000MHz CL36 32GB (2x16GB) memória
- 27% számlával! MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap
- 27% számlával! MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest