Hirdetés
- Így építsd a billentyűzeted!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Milyen videókártyát?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor970
addikt
szia!
Ugyan ezen két lap közt vacilálva vettem meg az olcsóbbat. Az UD4P-n van egy nem jól használható Crossfire lehetőség, amiatt nem érdemes azt választani. Valami difi van a hangkeltőjében, emiatt szintén nem tartottam érdemesnek a drágábbat. Illetve van eSata, ami annyit tesz, hogy hátlapi panelen találsz két sata csatlakozást tápfesz csatlakozással egyetemben, vagyis könnyen dugsz rá vinyót kívülről (nem kell levenni a ház oldalát) no ez sem érdekelt.
Ami nem foglalkoztatott az pont a MOS-FET hűtés, aztán kifogtam a bódogságot, egy tuningolható-négymagosítható 550BE képében, és megbántam, hogy nem az UD4P-t vettem, pont a MOS-FET hűtés hiánya miatt. Hiába tettem hűtőt a procira (CM TX3, ami végülis nem elég izmosabb tuning mellett) veszettül melegednek a fetek az alaplapon. Ez van, innét már inkább a drágábbat ajánlanám mindenkinek, ha tuninglásban is gondolkodik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook mt44 - Ryzen PRO 3 I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest