Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Gondolkoztam a ram témán, mert épp tuning, meg freki határ keresésben vagyok a héten
Lehet a Trfc-t is állítani kell 110 ns-ról 160 ns-ra. Ez is növelheti a stabilítást a Patriot ramos forumozók szerint.
A linkelt oldalon egy AMD-s Patriot kithez látható beállítás FXT lapban (300-as "fsb" most nem lényeg). Ő is F6 biost használ, és szerintem tényleg az a legjobb ehhez a laphoz.
-
eszgé100
őstag
hát nem gyengén adtál feszt mindenhova... 1333Mhz-hez irreális az 1,95v
szerintem nálad egyszerűen nem férnek meg egymás mellett a ramok a lappal. ez nem egyedi eset, és sajnos nem tudok mást mondani megint, mint amit már leírtam egy párszor, hogy csak olyat érdemes venni, ami benne van a support list-ben. nekem is ugyanezt tanácsolták mikor raktam össze a gépemet, itt is és a ramos topikban is. és sajnos a visszajelzésekből kiderült, hogy a giga lapok nagyon is kényesek, hogy miket rakunk bele. csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld ki másik memóriákkal, ha van rá lehetőséged. vagy még talán annyit, hogy tedd át a 3-4 slotba, nekem ez jött be, azóta egyszer sem volt kékhalálom. memtest is mutat hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Keresünk dokkolókat
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest