- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
szki
őstag
Gondolkoztam a ram témán, mert épp tuning, meg freki határ keresésben vagyok a héten
Lehet a Trfc-t is állítani kell 110 ns-ról 160 ns-ra. Ez is növelheti a stabilítást a Patriot ramos forumozók szerint.
A linkelt oldalon egy AMD-s Patriot kithez látható beállítás FXT lapban (300-as "fsb" most nem lényeg). Ő is F6 biost használ, és szerintem tényleg az a legjobb ehhez a laphoz.
-
eszgé100
őstag
hát nem gyengén adtál feszt mindenhova... 1333Mhz-hez irreális az 1,95v
szerintem nálad egyszerűen nem férnek meg egymás mellett a ramok a lappal. ez nem egyedi eset, és sajnos nem tudok mást mondani megint, mint amit már leírtam egy párszor, hogy csak olyat érdemes venni, ami benne van a support list-ben. nekem is ugyanezt tanácsolták mikor raktam össze a gépemet, itt is és a ramos topikban is. és sajnos a visszajelzésekből kiderült, hogy a giga lapok nagyon is kényesek, hogy miket rakunk bele. csak azt tudom tanácsolni, hogy próbáld ki másik memóriákkal, ha van rá lehetőséged. vagy még talán annyit, hogy tedd át a 3-4 slotba, nekem ez jött be, azóta egyszer sem volt kékhalálom. memtest is mutat hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Ingatlanos topic!
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- OLED TV topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Futás, futópályák
- Gitáros topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest