- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Lekvar04
csendes tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
raskolnikoff:
1.: hát igen azért a profizmus befigyel
én csak enyit irtam be "GIGABYTE Driver" és ehez hasonlók
2.: sry deh nemvettem észre leközelebb aszt használom elöször.(pár órája regisztráltam)
3.: ez jóötlet

Laraxior:
1.: Bocss az ujj topic ért nemsokára törlöm is.(vagy ne?
) csak ahogy mondtam pár órája regisztem és nemvettem észre a keresőt.2.: Igen olyan alaplapom van.Valaki tudja hogy ez mit jelent? --------->"rev.2.x"<----------
És köszi a linket deh onnan nemtom leszedmi mert ahoz regisztrálni kell és nem akarják kiküldeni az aktiváló email-t
deh még azért várom.Nyugdíjas:
örülök hogy tetszik

-
Laraxior
titán
Szia! semmi probléma nincsen... csak:
nem kell új topikot nyitni,mert van neki már topikja
bal felső sarokban van egy kereső...beírod hogy gigabyte és ki fog dobni pár topikot. Leginkább neked a Nagy gigabyte topikba kellene írni,de segítek neked..Ez lenne a Tiéd?
egyébként Google-ba beírva ezt találtam: [link] és csak a lapod nevét írtam be
-
Lekvar04
csendes tag
Sziasztok!
Ujraraktam a gépemet és csak utánnvettem észre hogy elvesztettem az alaplapomnak a telepítő lemezeit.
(Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem
).(Deh az ujrarakás már megy
)Ha egy ehez értő valaki^^ segítene hogy mit/honnan töltsek le aszt nagyon megköszönném és örök hálám.
(ami szükséges ahoz hogy 100% mükögyön a gépem azok mind kellenének
)Üdv.: Lekvar
UI.: elnézést ha valamit elírtam/nemírtam helyesen vagy csak épp hülyeséget irtam.(Eléggé fáradt vok. Ha pedig hülyeséget irtam akkor sorry deh mint már irtam KEZDŐ vok. Deh minden tanácsot/okosságot szivesen fogadok)
Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Windows 11
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- További aktív témák...
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- MSI Pro H610M-E DDR4 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

én csak enyit irtam be "GIGABYTE Driver" és ehez hasonlók

deh még azért várom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bal felső sarokban van egy kereső...beírod hogy gigabyte és ki fog dobni pár topikot. Leginkább neked a Nagy gigabyte topikba kellene írni,de segítek neked..
(Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem