Aktív témák
- 

Lekvar04 csendes tag Sziasztok! Ujraraktam a gépemet és csak utánnvettem észre hogy elvesztettem az alaplapomnak a telepítő lemezeit.  (Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem (Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem ).(Deh az ujrarakás már megy ).(Deh az ujrarakás már megy )Ha egy ehez értő valaki^^ segítene hogy mit/honnan töltsek le aszt nagyon megköszönném és örök hálám. )Ha egy ehez értő valaki^^ segítene hogy mit/honnan töltsek le aszt nagyon megköszönném és örök hálám.    
 (ami szükséges ahoz hogy 100% mükögyön a gépem azok mind kellenének ) )Üdv.: Lekvar UI.: elnézést ha valamit elírtam/nemírtam helyesen vagy csak épp hülyeséget irtam.(Eléggé fáradt vok. Ha pedig hülyeséget irtam akkor sorry deh mint már irtam KEZDŐ vok. Deh minden tanácsot/okosságot szivesen fogadok) 
Aktív témák
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem
 (Gigabyte GA-M615ME-S2)(amivel megtom csinálni hogy menyen hang a gépen stb...) Én már nagyon sok helyet végignéztem ez ügyben deh nem találtam olyat ami működne deh nem értek tulságosan a géphez és lehet hogy csak én kesrestem rosz helyen(nagyon remélem  ).(Deh az ujrarakás már megy
 ).(Deh az ujrarakás már megy  )Ha egy ehez értő valaki^^ segítene hogy mit/honnan töltsek le aszt nagyon megköszönném és örök hálám.
 )Ha egy ehez értő valaki^^ segítene hogy mit/honnan töltsek le aszt nagyon megköszönném és örök hálám.  

)
 )