Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Vakegérke

félisten

válasz Gorneck #934 üzenetére

Drága Gorneck23 barátom, és ti többiek.

A jelenség adott, és eddigi lapjaimmal (Főleg Asus és néha Asrock) nem jelentkezett.
    A Gigabyte -bár jó drága- időnként keresztbe veri szándékaimat. Mit szándékaimat, napi tevékenységemet. Önkényesen osztogatja a boot betüjeleket a meghajtók között. Mire beleélném magam a biztonságba, máris jön a hiszti, miszerint hiányzó NTDLR, meg ilyen butaságok.
    Megjegyzendő, hogy nem követtem el semmit, ami befolyásolhatná a jelenséget.
    Aztán van más is.
    Aki nem olvasta volna előző panaszom, annak elmondom újra. Van két SATA2 80-as Samsung winyóm. Az egyik sárga, a másik lila csatin master-ként. Az OP-rendszer a sárga csatison fut. Van még egy slave winyóm sárga csatin, ez 200-as SATA2 Samsung.
    Ami meg a mást illeti.
    Rendszer telepít, hurrá. Második (master) winyót akarnám formattálni, kudarc. Floppy be, problémás winyó partíció tölés, újra létrehozás, reboot. Lám, már formattálható, nem tiltakozik.

Kedves Gorneck23, talán vissza is térhetnénk a dologra. A Win2K kis kitérő volt. Előtte is XP volt a rendszer, és épp ez aggaszt. Egyik boot-ról a másikra tetszése szerint osztogatja a lap a winyók elsőbbségét, más betűjelet ad nekik.
    Én lennék a butuska, vagy ezzel már együtt kell élnem?

Asus lapokkal sohasem volt hasonló gondom. Már sajnálom, hogy nem maradtam hű hozzá. Persze szívesen venném, ha meggyőznél, kedves Gorneck23, hogy jó választás volt a Gigabyte...

Aktív témák