Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
craine12
tag
Köszi, már azt hittem, szőnyeg alá lettem söpörve
Szóval 26+ óra után, és 49 kör után leállítottam, az állás maradt az addigi, azaz 750 mega körül összesen egyszer hibázott a 7-8-dik körben. Azóta semmi. Mivel a GeIL-ek az enyémek voltak, azoknak tudom az időzítéseit, a többinek nem, úgyhogy asszem az lesz, hogy - rád is hallgatva - Auto-ról visszaveszem 3-4-4-8-ra, meg 0.05V-ot emelek a feszen, és bízom abban, hogy ez csak valami pillanatnyi megingás volt. Amúgy jobb szeretem az egészet tesztelni, mert most pont az volt a kérdés, hogy mennek-e dualban, PAT-tal 4-en együtt. Gondolom úgysem a RAM-ok fogják visszafogni a kis Celeront, úgyhogy az időzítések további lazítása nem lesz nagy érvágás. Köszi mégegyszer.
Visszatérve az EIST-es fejtegetésekhez, tegnap nézegettem egy 720-as HD mov-ot, VLC-vel. Ahogy sikerült kivennem, nem kapcsolt fel 6-ról 9-es szorzóra a filmnézés közben. Ezt onnan tudom, hogy az új Everest (1033 BETA) a stressz résznél már nem csak hőmérsékletet, hanem feszültséget, és ventifordulatszámot is mér/monitoroz, és direkt ránagyítottam a procifeszre, de stabilan 1.18V-on maradt, és az órajel sem ugrott meg. Ezek szerint mégsem pakolja fel egyből, amint van terhelés? Csak a tűréshatár alacsonyabb, mint a notiknál, mert annyit azért nem vár ki, mint azok. Akinek van lehetősége, nézzen már utána ennek, nála hogy van! Köszi.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Foxpost
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- LG LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Új asus rog crosshair x870e hero garancias! AKÁR FÉLKONFIGKÉNT!
- Corsair Vengeance LPX Black 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz - ÚJ
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Szóval 26+ óra után, és 49 kör után leállítottam, az állás maradt az addigi, azaz 750 mega körül összesen egyszer hibázott a 7-8-dik körben. Azóta semmi. Mivel a GeIL-ek az enyémek voltak, azoknak tudom az időzítéseit, a többinek nem, úgyhogy asszem az lesz, hogy - rád is hallgatva - Auto-ról visszaveszem 3-4-4-8-ra, meg 0.05V-ot emelek a feszen, és bízom abban, hogy ez csak valami pillanatnyi megingás volt. Amúgy jobb szeretem az egészet tesztelni, mert most pont az volt a kérdés, hogy mennek-e dualban, PAT-tal 4-en együtt. Gondolom úgysem a RAM-ok fogják visszafogni a kis Celeront, úgyhogy az időzítések további lazítása nem lesz nagy érvágás. Köszi mégegyszer.