Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
Vakegérke
üzenetére
na ez mekkora off lett

Woody, Uhu elfelejtve
uhu-t nem zárnám ki, csak nem tudom most épp hol tartanak
woody jó, hogy nem ment azon a vason
mivel új gépeitek van, ezért minél frissebbet linuxot ajánlok, mert a régiekkel csak szivatnátok magatokat
Meglepném vele a barátom, és bizony én is kipróbálnám.
Mivel neki nincs nete ezért lehetőleg vmi dvd-s verziót kellene letölteni.
Nem annyira a könnyű telepíthetőség a lényeg, bár nem árt, ha baráti módon fogad a rendszer. Inkább a közérthetőség, használhatóság a kívánatos.
Ez így ellentmondásos. A könnyű telepíthetőséggel az jár, hogy nem neked kell beállítani a rendszert, hanem alapból egy jól összállított cuccot kapsz.
Ez kezdőknek jó, de aki már régóta használ linuxot, azt zavarhatja.
Felhasználó barát, jóindulatú Linux a cél.
''jóindulatú Linux''
ez mekkora szöveg...
Részemről meg kívánatos, hogy tudjak csatlakozni a világhálóra.
Ez nem lehet probléma.
Aztán Ubuntu, vagy Kubuntu? Van lényeges különbség? Vagy csak az Ubuntu bír könnyed telepíthetőséggel?
Az ubuntu gnome-os, a kubuntu kde-s felülttel rendelkezik. Nézz utána, hogy melyik mit jelent. Ugyanazokra az alapokra épül mindkettő. Persze, a kettő nem zárja ki egymást, nekem is ubuntu feisty van és fent van kde, gnome, stb. Egyébként én majd visszatérek debian-ra, az nekem jobban bevált, de ott jobban kell érteni a dolgokhoz, elsőre csak akkor ajánlom, ha elég kitartó vagy.
Egyébként láttam linuxos topic-okat is, de ott nem szoktam járni.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Assetto Corsa Rally
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest