Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• 3P

tag

válasz Palika71 #667 üzenetére

A memória kapcsán eddig egy teszt miatt [link] inkább a KingMax felé húztam. Miért ajánlod inkább helyette az A-Data-t? A KingMax 800-on jobb időzítésekkel bír, mint az A-Data, de ha van valami nyomos ok, akkorpersze könnyen módosítanám az elképzelésem :).

''Úgy tudom, hogy rendszer telepítésnél gond az 1.44'' FDD hiánya, de erről majd más.''

Tudom, hogy azt írtad, hogy más írja meg, várom is akkor erre a felvetésre az észrevételeket. Már hosszú ideje nem volt 1,44-es FDD-m, s nem is éreztem a hiányát. Telepíteni eddig DVD-ről szoktam (Windows XP SP2-est oprendszert). Itt SATA-s dologról lenne szó? Azaz nem látja a gép a wincsim vagy mi? Eddig úgy tudtam, hogy ez SP2-es bootos XP CD esetén nem gond. Ha kell megoldható, hogy a rendszer egy külön 120-as IDE-s wincsin legyen, csak nem feltétlen szeretném, pláne, hogy csak 1 IDE csati van a DS3-on, ha jól tudom, az meg kell a DVD íróhoz, s a mellé nem szivesen tenném a rendszer wincsit, ha nem muszály.

Tehát akkor a kérdésem az lenne, hogy mi miatt kell FDD a gépbe, ha a BIOS csere win alol is megy? (Nekem semmihez nem kell.)

Aktív témák