Aktív témák
-
Csapek
csendes tag
válasz
Gorneck #4390 üzenetére
Igen próbáltam, de most inkább részletezném az egészet, csak reméltem h vki már állított be raidet hasonló eszközökkel...
Szóval először így volt: Samsung vinyó és a Plextor író az intelen. Giga csatik üresek, és az IDE-n ugye a Pioneer. Így tökéletesen működött minden! 12x-esen lehetett on-the-fly-ba másolni. Csak kicsit lassúnak véltem a vinyóm sebességét, ezért gondoltam raid-be kötöm.
Ezután vettem még egy vinyót és pár hozzászólással feljebb olvasható a jelenlegi ''rákötéseim''
Próbálkoztam már majdnem mindennel. Tehát próbáltam az intelesre rádugni az írót, csak ebben az esetben mintha a raid-tömbömhöz akarta volna csatolna az írót és nem is boot-olt be a gép:S
A biosban gondolom csak ez a 4 rész fontos számomra:
SATA RAID/AHCI Mode: RAID
SATA Port0-3 Native Mode: Disabled
(gondolom ez a 2 az inteles vezérlőhöz tartozik)
OnBoard SATA/IDE Devide: Enabled
OnBoard SATA/IDE Ctrl Mode: IDE
(ezek meg a gigabyte-oshoz..)
Így vannak most beállítva, de nagyon nem tudom módosítani, mert a SATA RAID/AHCI Mode RAID kell h legyen, a másiknak pedig nem sok köze van sztm az egészhez. Gigasnal próbálkoztam, de akkor vmelyik eszközt (v a Pio-t v a Plextort) nem látta a win.
Szóval most csak annyi az ötletem h a RAID-et megpróbálom a giga-ra kötni, Plextort vissza intelre. Csak az a baj h ez új win telepítéssel jár
Esetleg vmi más ötletetek van?
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest