Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gorneck #4306 üzenetére
Idővel majd biztosan alácsapok, de max. akkor, ha meglesz a vízhűtésem. Léggel így teljesen ki vagyok békülve, bőséges a teljesítmény!
A táblázat szerint kért adatok:
User: Balika911
Cpu/Ram/Bios: Xeon 3050 / 2x1GB 800 MHz Team Xtreem CL4 / F6
FSB (fsb:ram), Timing: 410x8 (1:1), 4-4-4-10-Auto
CPU Voltage: 1,35 V
DIMM Voltage: +0,2 V (Tehát ez 2,0 V lesz, ha igaz.)
G(MCH) Voltage: + 0,2 V (ez lehet, hogy felesleges, de ha nem okoz problémát, így hagyom)
FSB Voltage: + 0,2 V
PCIe Voltage: Auto
Azt még hadd kérdezzem meg, hogy a BIOS-ban miért villog pirosan egy System voltage not optimized! felirat? Ez így normális?
Ha kikapcsolom a virtualizációt, ill. a Thermal Monitor 2-t mekkora eséllyel mehetek feljebb? Erről van valami tapasztalat? A C1E és a C.I.A. technológiák tiltva vannak, bár ezeknek sem tudom, van-e tuninggal kapcsolatos jelentősége...
Láttam egy Performance Enhance opciót is BIOS-ban, ha jól emlékszem a memóriabeállításokra vonatkozott. Ezt milyen állásba érdemes rakni, s mit csinál? (Tippem szerint a memória további időzítéseit veszi agresszívabbra, de ez csak tipp, inkább megkérdezem.) Jelenleg Normal-on hagytam; jó-e ez így?
Bocs a sok kérdésért.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HBO Max
- Motoros topic
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- DDR4 KINGSTON FURY Beast 3600MHz 32GB - KF436C18BB/32
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest