Új hozzászólás Aktív témák
-
Aisti
csendes tag
Mikor elindul is a 8400-as procival csak 6x-an indul tehát még utána is kelet ezt azt állitgatni és még egy érdekeség hogy a maximális nem 3 ghz hanem 3.16 annyi mint a 8500-as .Mármint 9x-as szorzoval alapon.Tuningal egyelőre nem foglakozom amig jobban meg nem ismerem a jelenlegi rendszerem.
-
Aisti
csendes tag
Ha nyomok egy load optimizet akkor vissza állitja az alaplap eredeti FSB-ét (1066-ot)és a kővetkező inditaskor megint semmi,kezdheted előről az egészet proci csere stb,stb.Rossz tuning esetén ugyan ez a mese,tehát tuningra nem igazán jo ez az alaplap legalabb is a 45nm procikra.Ez szerintem azért van mert a lap nem támogatja az 1333 -as FSB gyárilag.
-
Aisti
csendes tag
azFSB-nek nálam nem volt elég+0.1,Automatikusan nem ált át ezért nem indult el.Ha kikapcsotam a tápot elvesztek a beállitások ugy vette mint ha sikertelen tulhajtás lett volna .266mhz procifrekivel indult és ez nem elég az E8400-nek hogy elinduljon.Én is egy csomo teszt után jőtem rá.Igy hát elvileg stand by-ban lévő gepben cseréltem le a procikat.A load optimized is ép ezért nem műkődőt.
-
Aisti
csendes tag
válasz
Bundás22 #2883 üzenetére
ugy tudom hogy van ennek a lapnak is már F13-as biosa azzal tuti hogy megy csakmielőt kiveszed a régi procit adj +feszt a memoknak(+0.2),MCH(+0.1),FSB(+0.2).Cpu freki 333 és mikor veszed ki a régi procit ne huzd ki a tápdugaszt mert el vesznek ezek a beállitások,nem fog bootolni.
-
Aisti
csendes tag
Gigabyte P965 S3 tulajdonosok már akit érdekel műkődik az E8400-as proci ezzel a lappal.Tehát nem kell lapot cserélni csak egy kicsit meg kell tuningolni.Ha valakinek segithetek nyugotan irjon emailt.
-
Aisti
csendes tag
Kis segitség kellene.Bárkitől.Van egy gigabyte P965 s3-as alaplapom és nem tudtam elinditani az E8400-as procival.A gigabyte oldalon azt irják hogy az F13i bios-al tuningolva kellene műkődjőn.Ha valaki tudja a bios beállitásokat ehez a procihoz megkőszőném ha leirná nekem.Előre is kőszőnőm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest