- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3DMark 11 eredmények
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberJedi
tag
válasz
MarioAna
üzenetére
Marioana:
csak a v3.3 támogatja a hivatalos honlap, az is a Beta Bios-al az E7200-at (ez önmagában nem gond). E5200-at F11-es Bios-al viszi a v3.3.
Sajnos nem tudom megmondani, hogy ezt bele-flashelve egy v1.0-s alaplapba mi lesz az eredmény; mivel használtan nem lehet nagy árkülönbség, inkább nem vennék v1.0-s lapot manapság, amikor azóta 2 generációval előrébb vagyunk. Nekem is 965P-DS4em van és mikor új volt, már akkor is csak a v3.3-ast voltam hajlandó megvenni, mivel tapasztalat, hogy az Intel időnként megváltoztatja a különböző elektromos (feszültség, áramfelvétel, néha még lábkiosztás stb.) tulajdonságait a különböző steppingeknek, amikor is a régebbi alaplapok kihullanak a képből.
Egy P35-ös chipsetes alaplap simán elboldogul mindkét procival, amit írtál, inkább érdemes volna egy olyanra spórolni. EP35-DS3 24e brutto alatt kapható, és akkor rendben vagy akár évekig. Vagy keress v3.3-as 965P-DS4 lapot, amugy én nagyon megszerettem.
Üdv, Cyber
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3DMark 11 eredmények
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12450H 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

.