- Vezetékes FEJhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Nem kell megsértődni, ha valakit meg akarok sérteni akkor arra elég egyértelmű és kifejező szavakat használok
Nem kalapácsra gondoltam, hanem pl a kezedre. Azért gondoltam erre, mert ha nem olyan szakámát tanulok mint amilyet, én a saját eszemmel bizony kiegyenesíteném ezt a girbe-görbe kábelt (összehajtási pontokon). Beláthatod, ez nem egy indokolatlan ötlet részemről hogy a durva kihajtogatás oka lehet a nagyszámú GB sata kábelek hibáinak. Esetleg nem a kiegyengetés okozhatja a bajt, hanem maga az az ostoba élre összetekerés a GB által. Mondjuk tény hogy én kb 30 percig hagytam a kábelt hogy a saját súlyától megroppanva kiegyenesedjen kissé, és egy cseppet sem húztam.
Ha valakinek gondja volt GB sata kábelekkel az hozzászólhat nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX Z490-F GAMING Alaplap
- G-SKILL F5-6000J3040G32GX2-TZ5RW 64GB KIT 6000MHz (Egyszer beüzemelt)
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Új, bontatlan Corsair 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Vengeance White XMP - 10 év bolti gari!
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem kalapácsra gondoltam, hanem pl a kezedre. Azért gondoltam erre, mert ha nem olyan szakámát tanulok mint amilyet, én a saját eszemmel bizony kiegyenesíteném ezt a girbe-görbe kábelt (összehajtási pontokon). Beláthatod, ez nem egy indokolatlan ötlet részemről hogy a durva kihajtogatás oka lehet a nagyszámú GB sata kábelek hibáinak. Esetleg nem a kiegyengetés okozhatja a bajt, hanem maga az az ostoba élre összetekerés a GB által. Mondjuk tény hogy én kb 30 percig hagytam a kábelt hogy a saját súlyától megroppanva kiegyenesedjen kissé, és egy cseppet sem húztam.