Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
Na,az éjszaka föltettem az F12-est bios-t,túl nagy változást nem vettem észre,egyenlőre.Nem is olyan régen még 7x485-ön ment ebben a lapban egy 6300-as,szóval az fb-t bírnia kéne.Gomezz 8x450-en használta,nekem az istennek nem akar menni 3,6-on,se 9x400 se 8x450-es beállítással.A fura az,hogy 9x395@1,5V (bios)/1,440V cpu-z beállítással viszont hiba nélkül megy.
Az már most nyilvánvaló számomra 1-2 teszt lefuttatása után,hogy azonos órajelen erősebb mint a 6400-es,legalábbis a benchmarkok és szintetikus tesztek szintjén.Van kb 60G digitalizált DV videóm,majd nekiállok konvertálgatni és akkor kiderül.
Ment egy pm is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest