Új hozzászólás Aktív témák
-
ftmf
tag
Ajaj... A videókártyákon a ddr2 vs ddr3 nem ugyanaz, mint a rendszermemóriáknál. Nagyon nem.
Támpotok VGA-hoz, ami Neked jó lenne: minimum 128 bit memória sávszélesség, MINDENKÉPP ddr3-as memória, és ne legyen a 8000es széria alsó kategóriája. Nem éri meg. Hiába dx10, a legalapabb dx10-es game is kiakasztja.
Példa: Anno a 6600gt-m (128MB DDR3, 128 bit) jobb volt, mint a 7300gt 256MB DDR2vel.
-
mikk2000
őstag
PD 925-ben az a jó, hogy 2x2MB-os
A Core2 E2140 ami olcsóbb az meg 1 MB azért ez számít nem?A technikai paraméterek egyáltalán nem állnak egyenesen arányban a teljesítménnyel, különben nem kéne tesztelni a különböző konfigokat hogy mit tudnak
A processzorok elég bonyolult felépítésűek ahhoz hogy ki tud találni az az 1 mega cache mennyit számít. Röviden azt tudnám mondani, hogy ha azonos felépítésű procikat nézel, akkor lehet megsaccolni hogy a magasabb freki gyorsabb működést, a nagyobb cache pedig feltehetőleg gyorsulást eredményez. Ez esetben viszont két teljesen eltérő felépítésű termékről van szó.
Szerintem nézegess összehasonlító teszteket, ha nem hiszel azoknak akik a core2-őt ajánlották. Én magam egyébként nem tudom hogy a kettő közül melyik a nagyobb teljesítményű - és nem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest