Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
asddddda
újonc
Van egy gigabyte GA-78LMT-S2 alaplapom, meg egy Amd fx 4130 Quad Core (3.8Ghz) procim! Ez előtt volt egy Asrock alaplapom de azt kicseréltettem mivel mindig kékhalálozot a gépem, kicserélték a fent említett alaplapra. De most a számítógép tulajdonságaiban is 2.8 Ghz ír illetve Everestben is, de a név egyezik (AMD fx 4130 Quad Core). Vissza mentem megkérdezni hogy miért is van így, azt mondták hogy ez az alaplap olyan "okos", hogy nem futtatja mindig maxon a procit és csak akkor emeli fel megint 3.8Ghz-re ha szüksége van rá. Csak nem tudom higgyek-e nekik vagy sem. Itt van egy kép a Biosomról hátha segít!
http://www.kepfeltoltes.hu/131023/IMG_20131023_133735_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Aktív témák
Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Jeorjosz7 károsultjai
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Energiaital topic
- OLED TV topic
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest