- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Haladó fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanci777
tag
Köszönöm a választ. Gondoltam, ha 20 éve mentesz adatokat, akkor ismerős számodra ez a jelenség.
Sokan panaszkodnak, hogy a GDB-s mentéseknél gyakori, hogy nem megjeleníthető módon állítja vissza a jpeg képeket.
Én nem vagyok járatos ebben, de egy kis guglizás után találkoztam néhány ilyen bejegyzéssel.
Feltételezem te is találkoztál ilyen problémával, és van rá valami jó recepted.
Ha kicsit bővebben kifejtenéd mit és hogyan csináljak ebben az esetben, hálás volnék. -
sanci777
tag
Én is kérnék egy kis segítséget..., adott egy merevlemez amiről eltüntek az adatok. A winfos állandóan formázni akarja. GDB-el sikerült megtalálnom az eltünt adatokat, viszont a gond ott kezdődik, hogy ugyan sikerült lementenem rengeteg .jpg formátumú képet (rendesen meg is van a mérete), viszont valszeg megsérült a header, mert nem tudom megnyitni. Milyen módon lehetne visszaállítani? Vagy milyen progit asználjak GDB helyett ilyen problémás jpg-k megfelelő visszanyeréséhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- tordaitibi: Chatcontrol
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest