Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg105
senior tag
Sziasztok! Van egy külső vinyóm, amit kölcsön adtam valakinek, majd úgy került vissza hozzám, hogy egy teljesen üres NTFS partíció van rajta. Végigfuttattam a GetDataBack for NTFS systematic scanjét, és talált is pár fájlrendszert, de a fájl nézetben már nem találtam semmit, csak rendszerfájlokat [link]. Szerintetek érdemes lenne letörölni a rajta lévő partíciót, és úgy futtatni újra a scannelést, esetleg a sustained scant futtatni, netalán másik programot tudtok ajánlani? Minden segítő szándékot előre köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest