- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Androidos tablet topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icepeti
tag
Sziasztok segítségeteket kérem. bár lehet hogy rossz helyen kopogtatok nézzétek el nekem. Van egy 80as Samsung vinyóm amiken keletkezett már pár bad sector de még úgy ahogy mindig talpraállt egy chkdsk után mindig bejött a boot minden okés volt, vettem egy másik vinyót helyette, szerencsére a rendszerparticiókról volt backup viszont az adatos particióról nem. (2partició volt rajta +win7nek a fentartott 100megása). Kicseréltem a vinyókat backup sikeresen visszament minden frankó, aztán visszakötöttem a vinyót hogy az adatos particiót lementsem, itt jöttek a gondol, nem tudtam már egyik particiót se elérni stb, chkdsk már nem fért hozzá a lemezhez. Aztán jött a nagy ötlet, HIREN bootCD-vel próbáltam a particiókat megjavitani, kevés sikerrel, most ott járok hogy egy particiót lát, de ahhoz se tudok hozzáférni mert azt írja hogy nincs megformázva, többi unnallocated. GDB-el megtalál minden-t szinte visszaállítja és jönnek a hülye karakterek. Van valami ötletetek? Esetleg az MFT-t nem lehet valahogy visszaállítani /lehet hogy hülyeséget kérdezek/ Amúgy pár gigányi kép meg ilyesmi ami fontos lenne róla, előre is köszi a segítségeket vagy a tippeket!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest