- Közeleg a OneXPlayer csúcskategóriás kézikonzolja
- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- HP notebook topic
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
icepeti
tag
Sziasztok segítségeteket kérem. bár lehet hogy rossz helyen kopogtatok nézzétek el nekem. Van egy 80as Samsung vinyóm amiken keletkezett már pár bad sector de még úgy ahogy mindig talpraállt egy chkdsk után mindig bejött a boot minden okés volt, vettem egy másik vinyót helyette, szerencsére a rendszerparticiókról volt backup viszont az adatos particióról nem. (2partició volt rajta +win7nek a fentartott 100megása). Kicseréltem a vinyókat backup sikeresen visszament minden frankó, aztán visszakötöttem a vinyót hogy az adatos particiót lementsem, itt jöttek a gondol, nem tudtam már egyik particiót se elérni stb, chkdsk már nem fért hozzá a lemezhez. Aztán jött a nagy ötlet, HIREN bootCD-vel próbáltam a particiókat megjavitani, kevés sikerrel, most ott járok hogy egy particiót lát, de ahhoz se tudok hozzáférni mert azt írja hogy nincs megformázva, többi unnallocated. GDB-el megtalál minden-t szinte visszaállítja és jönnek a hülye karakterek. Van valami ötletetek? Esetleg az MFT-t nem lehet valahogy visszaállítani /lehet hogy hülyeséget kérdezek/ Amúgy pár gigányi kép meg ilyesmi ami fontos lenne róla, előre is köszi a segítségeket vagy a tippeket!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- További aktív témák...
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3401
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest