- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
icepeti
tag
Sziasztok segítségeteket kérem. bár lehet hogy rossz helyen kopogtatok nézzétek el nekem. Van egy 80as Samsung vinyóm amiken keletkezett már pár bad sector de még úgy ahogy mindig talpraállt egy chkdsk után mindig bejött a boot minden okés volt, vettem egy másik vinyót helyette, szerencsére a rendszerparticiókról volt backup viszont az adatos particióról nem. (2partició volt rajta +win7nek a fentartott 100megása). Kicseréltem a vinyókat backup sikeresen visszament minden frankó, aztán visszakötöttem a vinyót hogy az adatos particiót lementsem, itt jöttek a gondol, nem tudtam már egyik particiót se elérni stb, chkdsk már nem fért hozzá a lemezhez. Aztán jött a nagy ötlet, HIREN bootCD-vel próbáltam a particiókat megjavitani, kevés sikerrel, most ott járok hogy egy particiót lát, de ahhoz se tudok hozzáférni mert azt írja hogy nincs megformázva, többi unnallocated. GDB-el megtalál minden-t szinte visszaállítja és jönnek a hülye karakterek. Van valami ötletetek? Esetleg az MFT-t nem lehet valahogy visszaállítani /lehet hogy hülyeséget kérdezek/ Amúgy pár gigányi kép meg ilyesmi ami fontos lenne róla, előre is köszi a segítségeket vagy a tippeket!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- FOTÓS beárazás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5000 napja regisztráltam
- GTA V
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged