- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tices
csendes tag
Sziasztok!
Elszállt egy vinyóm...ezzel nem is lenne gond, várható volt, éppezért egy 250-es samu-n tároltam minden fontosabb cuccost. Semmi gond, dobok egy rendszert a 250-re. Nah, az már nem sikerült, mert a windows nem ismerte fel (látta, csak formatálni akarta volna) mondom, ácsi nem úgy van az! Bele egy másik vinyó, xp rá és eresztettem neki a getdataback-et. Quick Search-el gyorsan lefutott, ránézésre sikerült kimentenem némi anyagot, de aztán láttam, hogy egy jó része 0 bájtos! Kb. 10 órakkor indítottam neki egy komolyabb ellenőrzést (nem a new os-est, hanem az fdisk, format-ost). 49%-ig elfogadható idő alatt felment, a "Searching NTFS file system", de onnan már kb. 5-6 órája nem mozdul, dolgozik, mert írja, hogy hol jár, mit csinál:
Error 1117 in HD129: during ReadLBA: LBA=24082458 CHS=-1x-1x-1 Cnt=64
Kérdésem az lenne, hogy hagyjam csinálni a dolgát és ha nem lesz áramszünet egyszer eljut a végéig? Vagy próbálkozzak mással? Gondolom ez attól függ, hogy mennyi a sérült rész, de akkor lehet, hogy 1 hónap alatt sem ér a végéig?Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv TicesUi.: Nem tudom számít-e valamit, hogy sata bővítőkártyán keresztül megy a két vinyó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest