Új hozzászólás Aktív témák

• Tices

csendes tag

Sziasztok!

Elszállt egy vinyóm...ezzel nem is lenne gond, várható volt, éppezért egy 250-es samu-n tároltam minden fontosabb cuccost. Semmi gond, dobok egy rendszert a 250-re. Nah, az már nem sikerült, mert a windows nem ismerte fel (látta, csak formatálni akarta volna) mondom, ácsi nem úgy van az! Bele egy másik vinyó, xp rá és eresztettem neki a getdataback-et. Quick Search-el gyorsan lefutott, ránézésre sikerült kimentenem némi anyagot, de aztán láttam, hogy egy jó része 0 bájtos! Kb. 10 órakkor indítottam neki egy komolyabb ellenőrzést (nem a new os-est, hanem az fdisk, format-ost). 49%-ig elfogadható idő alatt felment, a "Searching NTFS file system", de onnan már kb. 5-6 órája nem mozdul, dolgozik, mert írja, hogy hol jár, mit csinál:
    Error 1117 in HD129: during ReadLBA: LBA=24082458 CHS=-1x-1x-1 Cnt=64
    Kérdésem az lenne, hogy hagyjam csinálni a dolgát és ha nem lesz áramszünet egyszer eljut a végéig? Vagy próbálkozzak mással? Gondolom ez attól függ, hogy mennyi a sérült rész, de akkor lehet, hogy 1 hónap alatt sem ér a végéig?

Válaszokat előre is köszönöm!
    Üdv Tices

Ui.: Nem tudom számít-e valamit, hogy sata bővítőkártyán keresztül megy a két vinyó!

Új hozzászólás Aktív témák