Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• toM517

aktív tag

Udv !

Az tortnent velem, hogy Paragon Partition Magic vagy Manager 9.0-vel particionaltam z 500-as samsungom (HD501LJ) es egyszercsak ujraindult a gepem magatol, termeszetesen az adatok elszalltak, a particiok elvesztek, mivel 3-bol akartam egyet, volt egy 20 aztan jott a 410 es majd valami 30koruli.
    Easy Recovery Professionallal es GetDataBack-el is probaltam visszaolvasni a fileokat, a kepek nagyresze oke, habar ezek kozul sem lehet nehanyat olvasni.
    A filmek, zenek javaresze vagy nem jo vagy ossze van keverve.. Azaz filmet elinditom es zenet hallok, vagy semmit. A rarok nem olvashatoak. Az iso-k ugy ahogy van kinyirodtak.
    Az exek nem indulnak.
    Szal totalis katasztrofa, a 410GB-bol kb 30-40 GB maradt meg, ezek kozott vannak a kepek es nehany video es zene.

Mit tudnek csinalni? Alaposan megkutyulta valami a particiotablat, hogy lehet visszacsinalni, ha lehet?

Amugy idonkent amikor visszaolvasom az egyik Recovery progival kattog a winya es nem lep tovabb egy ideig, aztan megy, de kb azoknal az adatoknal van az, hogy nem az, ami volt.

Az ES Tool-al is nezegettem, most megy egy Surface Scan es ott is kattogm kb ahol a 410GB particio kezdodik.
    Rengeteg fontos adatom, megszerezhetetlen cuccom volt rajta, mit lehet csinalni?

Ja es keszult egy LOSTFILE mappa es ebben a telepitett UT3bol csomo kis file meg meg mashonnan, de a legtobbje onnan van.
    Menthetetlen?

Új hozzászólás Aktív témák