Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
Udv !
Az tortnent velem, hogy Paragon Partition Magic vagy Manager 9.0-vel particionaltam z 500-as samsungom (HD501LJ) es egyszercsak ujraindult a gepem magatol, termeszetesen az adatok elszalltak, a particiok elvesztek, mivel 3-bol akartam egyet, volt egy 20 aztan jott a 410 es majd valami 30koruli.
Easy Recovery Professionallal es GetDataBack-el is probaltam visszaolvasni a fileokat, a kepek nagyresze oke, habar ezek kozul sem lehet nehanyat olvasni.
A filmek, zenek javaresze vagy nem jo vagy ossze van keverve.. Azaz filmet elinditom es zenet hallok, vagy semmit. A rarok nem olvashatoak. Az iso-k ugy ahogy van kinyirodtak.
Az exek nem indulnak.
Szal totalis katasztrofa, a 410GB-bol kb 30-40 GB maradt meg, ezek kozott vannak a kepek es nehany video es zene.Mit tudnek csinalni? Alaposan megkutyulta valami a particiotablat, hogy lehet visszacsinalni, ha lehet?
Amugy idonkent amikor visszaolvasom az egyik Recovery progival kattog a winya es nem lep tovabb egy ideig, aztan megy, de kb azoknal az adatoknal van az, hogy nem az, ami volt.
Az ES Tool-al is nezegettem, most megy egy Surface Scan es ott is kattogm kb ahol a 410GB particio kezdodik.
Rengeteg fontos adatom, megszerezhetetlen cuccom volt rajta, mit lehet csinalni?Ja es keszult egy LOSTFILE mappa es ebben a telepitett UT3bol csomo kis file meg meg mashonnan, de a legtobbje onnan van.
Menthetetlen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ), új, 2db
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
- Toshiba 2 TB MQ04UBD200 2,5" USB 3.0 hordozható külső HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest