- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
hali nem tud valaki olcsón gépemhez egy galaxy 7300gt ddr3 128mb zalman vidkarit?már sehol nincs
-
bandita001
tag
Intel AMd még nem tudom mi lesz de valamelyik biztosan
Majd írok a fejleményekről hogy mivel is bővülttem. -
bandita001
tag
Na hát igen, ha úgyvesszük ez a tunning dolog sosem ér véget. Annyi lovét meg nem akarok elkölteni rá. CSak annyi kell nekem hogy ne haldokojon mint a mostani gépem, Stabilab legyen és ne okozzon neki gondot ha többmindent csinálok. Nem vagyok egy fanatikus és nem is leszek jó lesz nekem egy normál cucc.
-
bullseye
addikt
válasz
bandita001
üzenetére
nem akarlak én rábeszélni, csak az árak miatt ez jött be elsőre.
mondjuk egy 805-ös beleférhet a dologba, és az nagyon húzható, de ahhoz meg +táp +hűtés, szóval nem annyira olcsó. alapsebességen meg igazán még csak a két magot kihasználva jó.
esetleg játszhatsz arra, hogy majd később Core2, de ahhoz spéci alaplap kell, 965 baromi drága, 945-ből meg még csak most jönnek azok, amik képesek fogadni... -
bullseye
addikt
válasz
bandita001
üzenetére
pl. idegenéknél néztem
MSI K9N-Ultra 2F: 25k
667MHz DDR2 A-Data 19k, Corsair 22k
A64 3200+ AM2, BOX: 22k; A64 3500+ AM2, BOX: 25k
legújabb foglalat, tehát marad egy darabig, fejleszthető szépen duálmagos húdegyors dolgokra a jövőben, stb. a mostaninál mindenképp sokkal jobb lesz (FX5500 Broáf, már elnézést), csakhogy kellene még VGA hozzá... -
bandita001
tag
Pár új dolgot szeretnék venni: lapot,procit,ramot Kb: 70k van rá.
Kiváncsi vagyok hogy ki mit ajál. Nem kell erőmű
de a mostaninál mindenképp jobb kéne. Az ötleteket előre is köszi. Remélem ír valaki valamit 
[Szerkesztve] -
Kosh1983
csendes tag
Sziasztok.
-
0Li
senior tag
..
[Szerkesztve] -
bandita001
tag
Látom nem túl nagy itt a nyüzsgés
December óta semmi információcsere 
-
bullseye
addikt
válasz
bandita001
üzenetére
nem írtad mire köll...
TwinMOS nem rossz, cl 2,5 átlagosnak jó, de nem az a húde, nálunk nem ment lejjebb 2,5-3-3-5-nál
jó kérdés megéri-e, ha ennyid van rá, igen, de SZVSZ 23-24 körül lehet vásáolni Kingston vagy Corsair value-t. ami egyrészt jó név, másrészt jó stabil többnyire, és több az edélye, hogy cl2-re húzható -
bullseye
addikt
válasz
bandita001
üzenetére
hát, ha sok pénzed van, és húzni akarod, akkor Corsair, Kingmax tuningramokat érdemes.
Hasok pénzed van, de nem akarsz húzni, akkor ugyanezekből szoros időzítésűeket 2-2-2-5, főleg AMD rendszeren segít
Ha kevesebb pénzed van, de játszanál, akkor Kingmax Hardcore pl. igen jól ment nálunk anno a tesztben. -
bandita001
tag
Jaj ezt nem írttam oda
nem tudom hol jár már aza agyam. DDR ram 400-as. De gondolom a huzgálás miatt fontos hogy milyen. Bocsi hogy itt tudatlankodok de ha már itt vagyok gondolttam kérdezgetek
[Szerkesztve] -
bullseye
addikt
válasz
bandita001
üzenetére
hát kicsit fontos...
először is jó lenne tudni, milyen generációs RAM megy a gépedbe, meg mi a max sebessége... gyártókat tudok ajánlani, de csak az kevés -
bandita001
tag
Sziasztok! 2xer 512 akarok a gépbe. Milyen ramot ajánlotok? Vagy egyátalán fontos hogy milyen a ram???
-
LuckyL
őstag
válasz
várnarancs
üzenetére
9800pro ár/érték arányban tényleg nagyon jó választás
-
sTERNI
senior tag
Egy 3Ghz-es P4-hez szvsz a Radeon9550 már egy kicsit visszahúzó tényező. Árban valamivel felette (~24-25k) már ott vannak NVidia vonalon a 6600-asok.
Persze ez csak magánvélemény (ATI fan-osok kíméljetek
) -
Memo
csendes tag
ATI Radeon 9550, 256MB/128bit, 250/200MHz, TV, DVI
szerinted ez jó lesz? -
bullseye
addikt
Radeon 9550.
És egy kis türelmet javasolnék, mind a fórumozáshoz, mind a játékokhoz, ha félerőgépen akarod futtatni... -
Memo
csendes tag
Az az Akkor néznem kell egy kisé olcsobbat!

-
Memo
csendes tag
Ez kb mijen árban lehet?
-
Memo
csendes tag
P4 configom 3.2Ghz 512DDR ramal milyen

video karit ajánlanátok bele? PCI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd írok a fejleményekről hogy mivel is bővülttem.
Igen én is tisztában vagyok a VGAmmal valószínű az is cserélve lesz, Boráf ez jó

nem tudom hol jár már aza agyam. DDR ram 400-as. De gondolom a huzgálás miatt fontos hogy milyen. Bocsi hogy itt tudatlankodok de ha már itt vagyok gondolttam kérdezgetek