Új hozzászólás Aktív témák
-
csika
tag
up
-
csika
tag
Hi nekem is épp ez a gondom!
Mintha nem kapna jelet a monitor!
Én ma cseréltem VGA-t, 7500 radeonról 9800pro-ra ... És csak jövő héten lesz táp ...
Milyet csipogott neked? Nekem 1 hosszút és 2 rövidet ...
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
Na, megvettem a 360Wos Chieftecet.
És minden műxik
Köszönöm a segítséget! -
speaker az egy csipogó gyk. és az alaplapra kell kötni. speaker hez . 4 tű asszem abból az elsőre és a negyedikre kell tenni a házhoz adják. a csipogás határozza meg a hibát általában.
bocs ha tudod. nem lehet rosszul van benne proc? vedd ki nézd meg lábak elvannak e hajolva és úgy kell bedugni ,hogy figyelni kell arra ,hogy hol van kihagyva egy láb. bocs ha tudod 2
-
Zsu_
senior tag
válasz
Winner_hun #18 üzenetére
A monitor biztosan jó.
-
zOzOO
tag
1. Megnézni, memória okésan a helyén van-e
2. Biztos ami biztos alapon kisütni a CMOS jumper átállításával a BOIS-t
3. Megnézni, hogy a bekapcsoló-reset-ideled-powerled stb kütyük jó helyre vannak-e dzgva
4. Kap-e áramot a gép (LED világit-e lent)
Ha minden okés akkor
--- ha be se kapcsolnak a ventik és semmi nem történik, akkor táp vagy alaplap hiba
--- ha ventik elindulnak és még sincs kép, akkor alaplap hiba
Ennek a második dolognak van két oldala is: ha a proci rossz akkor nem fog elindulni (AMD-k előnyben) a gép, de az is lehet hogy az alaplap nem támogatja az új procikat (régebbi asusban nem fog beröffenni az új CeleronD - INTEL itt előnyben)
Az asus kurva kényes a memória-modulok márkájára, úgyhogy lehet hogy minden jó külön, csak együtt nem szeretik egymást -
Winner_hun
félisten
Próbáld ki másik monitorral is
-
Zsu_
senior tag
válasz
Winner_hun #14 üzenetére
Szomorú lennék, mert ma vettem
-
naga
senior tag
Van a tápon P4-es csati ?(ATX 12V, négy polusú négyzet alakú kis dugó), mert a lapnak kell!
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
válasz
Winner_hun #2 üzenetére
Ennyire nem vagyok láma...
-
Zsu_
senior tag
Tehát vettem néhány új alkatrészt egy irodai konfighoz. Integrált vga-s Asus lap, Celeron 2,4, stb... Összeraktam, bedugtam, és nincs kép. A monitor ledje folyamatosan sárga színű (nem kap jelet a géptől). Mi lehet a gond?
Lehetséges, hogy a táp miatt van (kevés neki a régi táp)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest