Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Milyen TV-t vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ez egyre kínkeservesebb
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom 
Persze próbáltam visszacsinálni, leszedtem az összes weston-os és sway-akármis csomagot, a zz-autounmask-ból kivettem a mesa-t az utána beírt wayland USE flag-gel együtt, próbáltam megint mindent opengl USE flag-gel fordítani, opengl mesa picom csomagokat, de hiába, nem tudja használni az OpenGL-t.
Az i915 kerneldriver rendben van, a glxinfo szerint megy a DRI hardveres gyorsítás is, a glxgears is pörög, de OpenGL nem akar menni. Hogy tudnám visszacsinálni ezt a wayland-es kárt, hogy újra menjen az egész? Érzem, hogy valamit még újra kéne fordítani az opengl USE flag-gel, de nem tudom micsodát, meg melyik paranccsal kéne az összes érintett csomagot újrafordítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagy nehezen csiholtam ALSA hangot, majdnem vért hugyoztam vele. Utána kicsit még kísérleteztem a Sway-jel, mert a másik fórumon linkeltek hozzá egy ilyen SUID bites trükköt, persze nem működött. De annyit mégis elértem vele, hogy addig telepítettem hozzá extra megoldásokat (pl. weston), amíg nem fordított újra az emerge pár dolgot wayland USE flaggel. Na, ez volt óriási hiba, mert most már megint nem megy a picom