Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
euse: Azt megtaláltam a dokumentumok között is, hogy mire való a flag, de sokszor fogalmam sincs, hogy az mégis mit csinál meg, hogy kell-e, pl.:
"avahi Add avahi/Zeroconf support
bash-completion Enable bash-completion support"Ezek sajna semmit nem mondanak, így mondjuk valszeg nem is kellenek.

links: Most már kedzem kapisgálni hogyan működnek a flagek, ez egy jó példa volt.
Ezeket a flageket írja hozzá: USE="X gpm jpeg png sdl ssl tiff unicode -directfb -fbcon -javascript -livecd -svga"
Ebből mondjuk a jpeg, png sem igazán kell ha jól gondolom, mivel képeket úgysem jelenit meg, igaz?
Azt meglehet tudni, hogy egy adott csomaghoz milyen flagek rendelhetőek?
Mert ha jól látom ilyenkor csak azokból válogatja össze ami a make.profiles vagy a make.conf-ban szerepel.Net: Valóban elírtam valamit, sorry.
Szimbolikus link a net.lo-ra? Ilyesmi csak a "Creating extra initscripts" résznél szerepelt ha több hálozati csatolom lenne, de nekem csak egy van, így csak net.eth0-át csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- iPhone topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest