Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
euse: Azt megtaláltam a dokumentumok között is, hogy mire való a flag, de sokszor fogalmam sincs, hogy az mégis mit csinál meg, hogy kell-e, pl.:
"avahi Add avahi/Zeroconf support
bash-completion Enable bash-completion support"Ezek sajna semmit nem mondanak, így mondjuk valszeg nem is kellenek.

links: Most már kedzem kapisgálni hogyan működnek a flagek, ez egy jó példa volt.
Ezeket a flageket írja hozzá: USE="X gpm jpeg png sdl ssl tiff unicode -directfb -fbcon -javascript -livecd -svga"
Ebből mondjuk a jpeg, png sem igazán kell ha jól gondolom, mivel képeket úgysem jelenit meg, igaz?
Azt meglehet tudni, hogy egy adott csomaghoz milyen flagek rendelhetőek?
Mert ha jól látom ilyenkor csak azokból válogatja össze ami a make.profiles vagy a make.conf-ban szerepel.Net: Valóban elírtam valamit, sorry.
Szimbolikus link a net.lo-ra? Ilyesmi csak a "Creating extra initscripts" résznél szerepelt ha több hálozati csatolom lenne, de nekem csak egy van, így csak net.eth0-át csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Energiaital topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest