Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
szevasztok! megint kis probléma: feltettem a 7es xorg-ot, és feltettem a legújabb ati drivert ( nem emerge-el, hanem ati oldalról töltöttem le. ) ha az xorg.conf-ban a Section ''Module''-ban bent van, hogy ''dri'', akkor nem indul el az X ( teljesen lefagy a gép, semmire sem reagál. ) a fireglcontrolpanel sem indul el, nem találja a libXmu.so.6 file-t. aticonfig sem megy, neki vmilyen so.1 file hiányzik. ezek a file-ok amúgy fent vannak a gépen, megtaláltam őket. honnan lehetne megtudni, hogy hol keresi ezeket a file-okat? vagy ha berakom a PATH változóba a helyüket, akkor működni fog? ( most nem tom kipróbálni, nincs a közelben az a gép. ) sorry, ha hülye kérdések, de már egy napja ezzel szenvedek..
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs