- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran #8201 üzenetére
Ennyi idő alatt is jönnek ám új játékosok, akiknek nincs meg az ennyi idő a hátuk mögött.
Na jó, nem védem tovább én sem használom igazán, mert nem nagyon érzem szükségét a csapatokban.De ettől függetlenül tényleg jó karakter ha kap egy kis törődést. Elég ha beírod Youtube-on, a nevét.
Egyszer harácsolok rá egy jó arti set-et ha megint jön egy unalmasabb időszak, aztán bevágom Mona vagy Shogun mellé próbának. -
F34R
nagyúr
válasz
Sordoran #8201 üzenetére
Imo szerintem is kurvajo Xiangling. csak kicsit lassu az elementalja, es burstje is neha bajos egyes esetekben. Egyebkent a Pyronado valami k*vajo cucc. Kar hogy a Catchbol nincs ketto, mert az egyiket neki adnam.
#8200 kill_switch
Tenha nevetese hogy is mondjam: Subarashii
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest