- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Tegnap számolgattunk, nézd vissz, milliós összegek jöttek ki. Nekem se túl változatos, Fischl és Xianling héten lett meg 10-es friendship, kezdetek óta tolom velük kb., Mona és Zhongli követi őket, és egyedül Chongyun az aki friss és vállalható. Bár ő, és Xiangling is csak 60-as, tartalékolok exp könvyekkel. (Xiangling helyére Hu Tao jön, Chongyun helyére Ayaka, de ugye őket és még kettőt fel kellene húzni majd a 2 csapat miatt)
-
Shiro
senior tag
Kb ugyan az, mint a Whitebind, csak kicsit erősebb. Nekem Genyó bannerjéből meglett Noelle c6 ami +50% armort konvertál attackká. Whitebind jó lesz rá Kalkulálok, 8K-10K sebzés alap támadásokkal.
A szépséghibája az egésznek. hogy Noelle képességei nem töltik az energiát. 20 másodpercig fenn tudod tartani, meg kb halhatatlan vagy, de utána percekig kb semmi sebzése.
Lehet nem véletlen ábrázolják a bannerjén a Favonius Greatsworddal, ami energia töltést ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged