- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz MATEO6600 #1781 üzenetére
Én már vétel után 1 héttel szétkaptam mert zörögött valami a mély-be, mint kiderült a csatlakozó kivezetések mögött bent van egy tető (kis fekete doboz), és az egész kis vacak rezonált, fogtam kitömtem jó szorosan vattával, azóta nincs baj vele + volt a sercegés 1 éve de már az sincs.
Gariba meg 1 hét után nem akartam vinni (akkor tűnt fel a zörgés) mivel 40km-re vettem kiskerbe, meg hát 21kiló vonaton nem mind1. Meg 2-3 hét mire visszakapom, + összekarcolásszák meg minden volt már itt gariztatásra sok panasz a topic-ba...
Szerk.: semmi matrica se kívül se belül, vagy valami gari miatti dolog nincs a cuccon egyébként. Ha ügyes vagy még a feketére festett csavarokon sem látszik meg, hogy ki lett már csavarva
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
válasz MATEO6600 #1778 üzenetére
Ha a hangerőt tekertem (nekem 3600-as verzió van) akkor nekem is recsegett (bal első-hátsó) de mivel enyim 2 éves már, és 1 éve jött elő a recsegés, kénytelen voltam megcsinálni magam.
Nos a dolgom annyi volt, hogy szétszedjem és a master volume potijának az érintkező sorát:
1. lefújtam (kontakt spry száraz fajta nem olajfilmes)
2. tekergetés-törlés
3. lefúj ismét, és szárad 3perc kb.
Láss csodát ismét hibátlan, már kb 1 éve -
Mr.Skynet
senior tag
válasz stavross #1470 üzenetére
Hy!
Én nem mondtam hogy a Genius-hoz is jó az univerzális én azt mondtam, hogy ''és jó a Genius-hoz akkor...'' egyébként nem tudom, milyen van havernak, csak mesélte mikor én is fontolgattam, hogy veszek valamilyet. /végén nem vettem semmit /
Bár én a TVtunner szövegét nem nagyon hittem el neki, de ha ő mondja... -
Mr.Skynet
senior tag
Lehet rosszul emléxem, de mint ha valaki ebbe a fórumba azt írta volna, hogy az 5000-res is 8ohm, vagy csak hülye vagyok... de ez most mind1
Egy biztos a 3600-as 8ohm, és erről már képet is kerestem neked, mert nekem sajna nincs az enyimről Itt az oldal: [link] van ott egy kép a mélly-ről és lásd gyári adat -
Mr.Skynet
senior tag
Azok a kis mikrokapcsolók kb. 20Ft-osak nekem legalábbis kb ennyit kellett fizetnem, mikor a cd-rom nyitógombját cseréltem ki, és vettem 1db-ot
Ha ügyes vagy akkor ki tudod próbálni, hogy tényleg a kapcsoló rossz-e azzal, hogy a kapcsoló megfelelő kivezetéseit akár egy csavarhúzóval összeérinted, és ha hibátlanül szabályozza a hangfal a hangot, akkor szvsz 500Ft-ból kicserélik neked mind a 4 kis kapcsolót.
Egyébként univerzális távirányító sem kerül 2500Ft-ba, és jó a Genius-hoz akkor ha szerencséd van eléred azt amit a haverom: a dvd, tv, hifi, PC TV tunner káryta, mindent egy távirányítóval kapcsolgat -
Mr.Skynet
senior tag
Nem tudom, hogy hol olvastál 4ohm-ost, de én láttam a saját szememmel és a Genius 3600W összes hangszórója bizony 8ohm-os, és mikor véletlen a frontokra 2db HS200-as hangfalat rákötöttem (úgy tudtam 8ohm) az erősítőjének a bordája pokoli meleg volt !!!! (utólag multival kimérve 4ohm volt a hangfal amit rátettem)
Bele ne tedd a 4ohm-os új méllyet, kitudja mit csinál majd az erősítővel
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
válasz VaniliásRönk #1454 üzenetére
Vistával meg úgy vagyok, hogy majd ha temérdek hibáját kijavították, nem lesz annyi nyűge, mint a Windows 3.1-től XP SP2-ig megjelenő össze Win-nek, és megjelent már hozzá vagy 2 SP és tényleg már a régebbi dolgokkal is kompatibilis akkor majd váltok rá XP-ről.
Egyébként olvasgatva úgy döntöttem nem veszek inkább hangkarit, de ezt mondogatom 1héten másik héten meg, hogy veszek de mindig másra kell a pénz -
Mr.Skynet
senior tag
válasz VaniliásRönk #1449 üzenetére
VaniliásRönk: abba meg neked van igazad, hogy integráltak is soxor egész elfogadhatók, pl. nekem soha nem volt SB Live vagy ennél jobb hangkártáym se, mindig integráltal nyomtam, de egyre jobban érzem az integráltak közt is az egetverő különbséget, így igen fontolgatom egy SB Audigy 1-2 vagy SE mittom én valami hasonló beszerzését...
Pl. Ennek az Abit AW8-Max deszkámnak integrált (de kártyás) hangja, vagy 5X veri minőségben és hangzásban a többi integrált hangakrit amivel eddig találkoztam Bár van benne Dolby Pro Logic 2 meg minden féle vacak... -
Mr.Skynet
senior tag
válasz Tobika1 #1405 üzenetére
Te figy ha már elviszed akkor valami hatásos szöveget kéne nem asztalt verhe hanem nyugodtan nyomatni, pl. hogy ha ez meg ez nem lesz vele az álltaluk leírt időpontra akkor mész a ''Fogyasztóvédelmi felügyeletesekhez'' + a ''Panaszkönyvet'' is elkéred és leírod mi a problémád + minden várható érkezésről és eddigi dátumokról kérsz egy írásos papírt mert ha mész valahova ez ügybe reklamálni akkor a szimpla mesédet nem kötelesek elhinni!
És kissé gáz, hogy hetekben adják meg a KB érkezéasét hát ez már milyen?
Mindegyik bolt tudja mikor kitől hol mennyiért kapnak árut napra pontosan, nem hetekben beszélve -
Mr.Skynet
senior tag
válasz ArmanD. #1390 üzenetére
Szerintem őt sem kell félten, de nem biztos, hogy többet ér el ha veri a pultot a boltban...Én ezzel, hogy diliztem anno egy kis vacak cd íróval, az lett a vége, hogy 3X kaptam hibás holmit minden féle ürüggyel adták vissza lencse tisztítás meg hasonlók
Nah de ha hallani lehet, hogy pl. a motor néha cseszik felpörögni stb. akkor takaríthatják az 1 hetes lencsét
Szóval lehet beviszi, hogy hol jó hol nem és a vége az lesz, hogy elviszik még 2-3 hétre és ugyan azt a már nemtom hányszor összetákolt hangfalat kapja vissza kajak karcossan pl. -
Mr.Skynet
senior tag
válasz k_krisztian #1375 üzenetére
Mivel sajna így nevezted meg az álltalad kiszemelt hangfalat ''Genius cuccai'' azt hiszem ezt írtad és nemtom melyik hangfalról kérdezel stb... a 3600-asról az infók:
Kábeleket nem nagyon mértem le kb méretek:
Real-hoz 2X 5m
Front-hoz 2X 2m
Center 1X 1.5m
Ha nem a gyárilag hozzá járó hangfalat kötsz rá akárhova is kötöd be, nagyon figyelj az ohm értékekre, mert ha nem 8ohm-os a hangfalad akkor igen megterhelheted az erősítőjét a kis Genius-nak a 3600-as minden darabja 8ohm az 5000-res széria is tudtommal azonos ezen a téren.
Falraszerelhető és nincs reflexnyílása a Real hangfalaknak.
Nem szerelhető falra és van reflexnyílása a Front-oknak, Center is ugyan így mint a Front.
MOD: Azt, hogy mit hova kötsz be a dvd-n akár hányszor olvasom így fáradtan mindig mást írnék nem tudok gondolkodni már erre nem írok semmit.
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
válasz Core2duo6600 #1350 üzenetére
Bocs igazad van kissé belekeveredtem mert 4-et látok láma fejemmel
Bár engem már az is megzavart, hogy 2db 5.1 bemenete van de csak 1 kapcsoló van 5.1-re kíváncsi lennék, mit csinál ha 5.1-re állítom és mind a 2db 5.1 bemenetére adok jelet Csak nem kijön valami mix -
Mr.Skynet
senior tag
Közbe szereztem óócsóóó valami vacak ''háztartási'' vattát és a korábban említett kis fekete dobozt szépen kitömtem vele, kicsit púpos is lett a dobozka visszacsavarozás után.
sub hátlapot is gyorsan vissza és láás csodát zörgés eltűnt Nálam nagyon jól sikerült viszont valami nagyon halkan nagy hangerőnél zörög benne...
Ez szvsz az erősítő 2 panel lapja vagy ami rajt van. Más már nem tud zörögni a sub-ba de ezeket nem boríthatom be vattával mert ezeken melegedő alkatrészek vannak, és ne makarom leégetni -
Mr.Skynet
senior tag
válasz #56474624 #1342 üzenetére
Nekem is a Genius erősítője szórja szét magánka a sztereó jelet, tehát egyik 2ch bemenetére van rakva ha zene megy. Csak írtam, hogy nekem tetszett mikor az XP egyik nemtom milyen drivere a Relatek integrált 882-es hangkarimból tudott mix-et csinálni és dvd lejátszós barátunk után jött ez az egész mix dolog szóba
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz IreN!CuS #1339 üzenetére
Ha valami brutál hangkarid van ami azért nem lenne indok, hogy ilyenet csináljon az erősítővel, akkor szerintem próbáld meg a hangkarid kimenő hangerejét csökkenteni hátha csak az a baja, hogy a hangfalad ''végfokát'' gyilkolod vele vagy nemtom
Esteleg próbáld ki egy hagyományos nem falncos hangkarival hátha azzal nem melegszik és ha azzal is akkor, annak a hangfalnak az erősítője szerintem nem okés és vidd vissza gariztatni...
MOD: ha gari után kiderül a hangfalad volt hibás, akkor hidd el nem lesz nyáron sem 40C feletti a borda nekem sem melegebb nyáron sem és nekem már lassan 3 éves...
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
válasz VaniliásRönk #1334 üzenetére
Ezt jó tudni köszi az infót
Nem tudom lehet hülye voltam és valamit rosszul dugogattam össze de 5.1-be nekem akkor ment a sztereó jel vagyis nem kellett átraknom 2ch-ra mikor a Windows Balde Edition-t feltettem abba magától felismerte a hangkarim nemtom milyen hangdriver volt benne de a mai napig visszasírom, lehet kivadászom belőle valahogy
Jah persze a hangkarim ugyan az most is integrált hangja az Abit AW8-Max deszkának ez már egész elviselhető a sok szityok integrált vacakom után... -
Mr.Skynet
senior tag
válasz IreN!CuS #1329 üzenetére
Nekem a 3600-ast egyszer a nyári melegbe mértem meg mert féltem baja lesz és a borda 40C főlé nem ment keményen használva 3 órán át sem, és a szobába asszem 25-27 fok volt
Ha valami más hangfalat kötöttél rá esetleg akkor lehet leégett, mert én próba képpen 1X rákötöttem 2db HS200-as hangfalat amiről én úgy tudtam 8ohm-os és kiderült, hogy csak 4ohm volt noh akkor én sem tudtam megfogni a bordát, nem értettem mért melegszik ennyire míg nem mértem meg multival a hangfalat és bazze 4-es volt
Nekem kb. 1 max 2 percig ment így nem lett baja hálisten éppen dugászoltam a kábeleket bele mikor karomat megsütötte a borda -
Mr.Skynet
senior tag
De szól minden hangszóró ''sima'' zene tehát 2ch jelnél is a kis winampoddal pl.
Ez úgy megy, hogy a hangkarid front csatijához beteszel 1 jack dugó elosztót egyik felével összekötöd a hangfalad egyik 2ch bemenetével (van 4db) és a másikba pedig az 5.1-es front jack dugót dugod a maradék 2 a center/sub, és a real (hátsó sztereó) az marad a helyén...
Ha 5.1-et hallgatsz ártakod a hangfalat AC3-ba ha 2ch zene akkor pedig átnyomod arra a 2ch bemenetére arra a 4-ből amire bekötötted logikussan
Nagyon egyszerű... egyébként nemtom mit tud az álltalad említett Logitech de haverom Codegen 5.1-ese is így ad csak ki 2ch hangos minden hagszóróján... -
Mr.Skynet
senior tag
válasz VaniliásRönk #1331 üzenetére
Tudom, de én szívsen kipróbálnám milyen ha minden 1 szál 2m hosszű 1500FT-os kábelen megy ami most vagy 4 vezetéken megy egyébként sosem voltég nekem potikai dekóderes hangfalam / erősítőm de ha nem is szól szebben akkor is egy kupac kábellel kevesebb
-
Mr.Skynet
senior tag
Ha nincs 5.1 kimenete a dvd lejátszónak akkor nem tudod összekötni úgy, hogy 5.1-be szóljon, ha eseteg optikai kimeneten tud a lejátszód 5.1-et akkor az említett 5000-res Genius-al bajba vagy mert sem a 3600-nak sem az 5000-nek nincs optikai bemenete... ezt én nagyon hiányolom
Van egy kifejezetten számítógépnek egy 5.1-es bemenete egy asszem 9 tűs speciális csati az egyik fele és a másik 3db 3.5-ös jack dugó ami a gépbe megy...
Ezen kívül van 5.1-es RCA csatis asztali dvd lejátszónak külön bemenete, és ha ez még nem lenne elég bemenetekből akkor van 4 egymástól független sztereó bemenete is
Tehát összesen van 6 féle különálló bemenete válogathatsz kedvedre amit nem tud bemenetekből az említett optikai -
Mr.Skynet
senior tag
válasz Tobika1 #1313 üzenetére
Nekem pl. ki van húzva ha a gép sem megy mert 220-as kapcsolóról kapcsolom a géphez kötött össze dolgot mióta vízhűtésem van, pumpa okok miatt...
Előtte mindig be volt dugva és szépen éjjel-nappal búgott a trfaója
MOD: jah ez a 3600-as de minden trafó búg (csak sajna a sub fa alja tuti felerősíti a rezgését), szerintem még a trafójai is egyforma a 3600-nak meg az 5000-nek
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
válasz Mr.Skynet #1310 üzenetére
Rászántam magam mert már nagyon az agyamra megy a zörgése így nem halasztottam holnapra Az összes hagszórót kihúztam csak a sub szólt menet közbe és tapogattam mindent vajon mikor mi zörög és mi nem... vége felé már kicsit fájt a fejem is mert 30cm-re dübörög a mélly a fejemtől, és mindez az asztalom alatt mert lusta voltam mindent kikábelezni
1 gond: amit már 1X orvosoltam de megint előjött: a sub aljába van a trafó ugye 6db csavar + alátétes anya van rajt, nos ebből a 6-ból nekem 4 fel volt lazulva 2 láthatóan is rezgett. Mivel már 1X meghúztam mindet és ismét laza lett, tettem a meglévő anyákra +1-et így egymás ellen húztam őket ez most tuti nem fog szétesni, atombiztos
2 gond: levettem a kis hangszórókimenetek tetején lévő fekete dobozka tetőt aki nem szedte még le az annyit lát, hogy a dobozkáig még van szivacs a bemenő kábeleken, viszont a dobozon belül nekem alig volt. 2 panel lap van benne amihez szépen odaverődtek a vezetékek ezt átmenetileg papírzsepivelzsepivel tekertem be, hogy kizárhassam még mi zöröghet
3 gond: kíváncsi voltam mi történik ha a dobozka fedél nem kerük vissza, hát ki se próbáljátok mert szoba ajtón kivül hallom, hogy zörög Genius cégünk tett 2 db kis szivacsot ami a 2 panelt nyomja ahogy felcsavarozzuk a fedelet, nem értem mért nem tömték ki akár vattával vagy nemtom az egészet, megnéztem csak csatlakozók vannak forrasztva a panelra, tehát még melegedés sem lehetne indok, hogy nem tömték ki a dobozt
4gond: ez talán annyira nem hallatszik de a sub elején ahol a kezelő potik is vannak ott a 4 bemeneti csatorna választó gombba rugók vannak és azok sajna rezegnek de ezt legalább nem hallom csak akkor ha oda teszem a fejem kb. 5cm-re
Szóval ha lesz időm valamit csinálok ezzel a zörgés dologgal de már tudom legalább, hogy mi a fene rezeg benne
MOD: Sorry kicsit hosszú lett, szeretek írkálni
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
válasz ArmanD. #1309 üzenetére
Húhh nem akarom nagyon szét food-olni a topicot így az előttem lévő 3 embernek szól ez:
Én most olvastam a 3600-as széria modding/tuning topicjába, hogy állítólag abba a dobozba zörög valami amibe azok a ''csiptetős'' csatlakozók mennek ahol a hangfalak kábeleit csatlakoztatjuk... bár ArmanD. kolléga is ezt írtam most
Ma nem volt időm szétszedni és játszani vele, mert míg fel nem teszem a hátlapot addig nem zörög tehát vagy 10X tuti fel-le fogom szedegetni mire rájövök mi volt a zörgés oka
Holnap megpróbálok rájönni -
Mr.Skynet
senior tag
válasz ArmanD. #1305 üzenetére
Jah értem... Én igazából nem nagyon merem neki adni a kakót, mert van az a zörgés a sub-ba amit írtam kicsit feljebb, és valahogy félek elb@szom mert az alap zörgése miatt lehet fel se figyelek, hogy már torzul szegénykém így a Master Volume fél állás fölé nem tekekerem sub potija kb 10óra felé áll és soxor lesem mennyi levegőt tol kifelé a reflexen
Vagy csak nálam még sose torzult be és nemtom akkor milyen hangja van
De az a zörgés az valahogy még ha halk is engem idegesít
Berágok rá lehet kinyomom azt az x-aktás dobozkáját sziloplasztal és akkor pusztuljon meg lesz rá indok mért döglik meg mert szerintem az a vacak zörög benne ami a hangfalak kábelei csatija mögött van vagy már nem is tudom -
Mr.Skynet
senior tag
Jah és még valami nem tudom, hogy az 5000-res is igy van-e szerelve de én szétszedve is járattam a 3600-asomat és kicsit meglepődtem mikor nézem a 100W-os méllyre a sub-ban látom, hogy valami pofátlanul vékony vezetéken kapja a cuflát a hangszóró, ez még csak elmegy de hogy pl. komolyabb hangerőnél a vezetéke kicsit belangyosodik hát aszittem összeesek rémületemben
Kicseréltem 3X akkorára
Egyébként megéri kébélelni / kitömni a cumót??? -
Mr.Skynet
senior tag
válasz Tobika1 #1288 üzenetére
Hát a mélynyomóba belerúgtam volna azért 1-2-őt ha már van vagy 25 kiló
A 3600-as tulajok-tól kérdezem neketek is zörög a méllyben valami? mikor 12 óra felé áll a hangerő és odamászok a méllyhez akkor mintha zörögne benne valami vagy nem is tudom de biztos nem torz, valami mintha csörögne benne vagy összeverődnének a vezetétkek, de szétszedve láttam, hogy szivacsos valami van ragasztva rá, ha a hátlapot lecsavarozom akkor meg nem zörög
Már apró darabokra szedtem és mindig zörgött az a valmi benne mintha az a kis doboz zörögne ahova a másik oldalon a hangszóró vezetékeket kell bekötni
Neketek is ezt csinálja? Engem nagyon zavar mert 2-3 méterről is ha nagyon figyelek hallom és már a tudat is zavar, hogy valami nem oké -
Mr.Skynet
senior tag
válasz #56474624 #76 üzenetére
És ha téged a discman lenyűgözött, hogy mennyivel szebben szól, akkor ha van lehetőséged kösd rá egy asztali DVD lejátszóra (hidd el megéri kipróbálni) le fogsz ülni pl. 5.1-es hangzásától ami special nálam azt integráltal szó szerint ratyi...
És nem fogjátok elhinni, de most DTS kis filmeket (amiket minden film elején meg lehet találni az ok a Dolby Digital videók) próbálgattam, és van amileyiken nem is szólal meg a hangkártyám sose hittem volna hogy ennyire gány
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
Hmm lehet az lesz, nem akarod a tiedet eladni?
Amúgy nézegettem a Genius HT 5.1 3600PMPO ''régi fajta'' tuningtotyikot, és már sok ember módosításokat csinált rajt, lehet nekem is meg kéne próbálnom.... újrahangszigetelés, minden kis lyuk kitöltése, hangváltót beletenni stb. és állítólag olyan lesz minha 40ezret költöttél volna rá ők már csak tudják
MOD: itt van a link [link]
[Szerkesztve] -
Mr.Skynet
senior tag
És amúgy télleg nem várok tőle sokat, ezért is akarom lecserélni...
ráadásul ennek a szériának van egy olyan ''hibája'' hogy 1X csak elkezd súgni recsegni, senki nem tudja mért van, restart és jó... semmi nem használ neki, ez amúgy csak akkor jön elő ha pl. nem használod a hangot 1-2 órán át, hát elvégre Asrock
Amúgy azt hogy miféle zajt ad ki a cucc azt én is észrevettem (ezt értse mindenki szó szerint) egyszerűen ahogy Száni leírta, a magas az valami kegyetlen sz@rul adja ki a mély az mintha talán torz lenne vagy nem is tudom először azt hittem hogy hibás a hangfal, aztán ráraktam az asztalira, és elképesztő a különbség a közép az meg hát nem is tudom, majd szét esik a front, meg a center... ISZONYAT
Én meg megszoktam apám hangcuccának a hangját HS200-as hangfalak, meg valami Orion erősítő, és aszittem agyonverem a Geniust mikor megszólalt a ''''minőségi'''' hangzást nagyon megszoktam, pedig apám cucca se hú de nagy durranás.. de ez amit művel már számomra elviselhetetlen -
Mr.Skynet
senior tag
Köszi a válaszokat és akkor nekem mi lenne az ami nagságrendekkel jobb lenne mit a mostani asrock AC97 féleség (tudom ennél minden )
Vagy mi az ami nem kelrül 14-be de szép hangja van és valszeg elégedett lennék vele... pl. SB live 5.1 az jó lehet nekem ? és néha olyasmit látok, hogy SB live 5.1 drágább mint a 7.1 akkor most melyiket érdemes venni ? mert ez ''olcsó'' használtan ~3500 -
Mr.Skynet
senior tag
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz Dictator^ #58 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is ez a csoda van mint neketek (a régebbi ''kissebb'' a 3600PMPO) 1.5 éve vettem Győrbe 27-ért nagyon f@asza meg minden, csak valahogy az 5.1 része mintha kisit silány lenne ha a gépre kötöm... mert asztali DVD lejátszóval ég & föld a különbség hangzásba... pedig nem egy húh de nagy máraka...
Gyanaxom a hangkártyámra ami a gépembe van, tehát egy Asrock integrált 7.1-ec ''vacak'' ez már egy fokkal jobb, mint az előző deszkámon (asus) volt 5.1-es integrálva, előtte csak egy ALS 4000-em volt, így nem sok tapasztalatom van bennük...
A kérdésem, hogy ha veszek valami hangkarit, akkor jóbb lesz a hangzása vagy még mibe fog változni és mit ajánlanátok ehhez ahangfalhoz, ami ''olcsó'' is....
Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest