Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elérhető a kézikonzolok csúcsa, az ONEXFLY F1 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz Shingen #5965 üzenetére
Nekem kb. másfél hónapja van 6000-rem, előtte 5005-ösöm volt, sajnos egy túláram tönkretette az erősítőjét. Jónak jó a 6000 is, de az 5005-öt valahogy jobban szerettem. Az új szetten körülményes állítani a hangerőt, ha kikapcsolod (nincs rajta standby!), akkor elvesznek a beállítások, ha nem kapcsolod ki, akkor meg folyamatosan világít...
Mondjuk összességében jobbak a hangfalai, és talán szebben is szól, bár nekem ez nem igazán jött át. Tegyük hozzá, hogy az 5005-ösre frontoknak valamelyest normálisabb Philips hangfalat használtam, ehhez meg egyelőre a saját frontjait használom, úgyhogy nem kizárt, hogy elsősorban ez adja a különbséget. Papíron a subwoofere is jobb, mint az 5005-é, de engem az se igazán győzött meg. Cserébe viszont normálisan le lehet halkítani, ami talán egyik korábbi (3600, 5000, 5005) modellre se mondható el - és erre szükség is van, mert alapból elég hangosan szól vele a TV.Szerintem összességében amúgy elég szép és elég jó, mindenképp megéri az árát, talán a legjobb vétel a mostani Geniusok között. TV-hez is, számítógéphez (filmnézéshez) is bőven megfelel, még akár egy nagyobb (25-30 m2-es) szobába is. Számítógépre nekem 5.1-ben van kötve, a TV-nél pedig sztereóra, de a TV-nél is szól mind a 6 hangfal - minden bizonnyal nem surroundban, de azért sokkal jobb, mintha csak 2 vagy 3 hangfal (2.1-ben) szólna.
Amúgy egyszer azt hiszem pont egy Logitech Z906-ot hallottam egy Media Markt-ban, néhány eladó bömböltette. Semmiképp sem nevezném tesztnek, mert nem sokáig hallottam, de 100 ezret gyakorlatilag biztos, hogy nem ér meg. Valószínűleg rendesen beállítva jobban szólna, mint a Genius 6000 (bár "nagyobbat" nem hinném), de cserébe háromszor annyiba kerül...
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
313313
addikt
válasz Shingen #6052 üzenetére
Mivel kis hazánkban még nagyon a stereo adások se elterjedtek, nem hogy a sourrandok, így kb mind1...
Kivéve ha spéci a tévé és kikever/előállít valamit...
De ugye a legtöbb Geniusba ott a ProLogic2, ami stereot kikeveri 5.1-be, nem esik le az ember haja a térhangzástól, de cserébe mind az 5 hangszóró szól még akkor is, ha stereo bemenetről kap jelet.HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
Hugo85
aktív tag
válasz Shingen #6236 üzenetére
Lol, azt hiszem már körülbelül 8 ha nem 10 éves, ennek már nem csökken sehová az értéke. Egyébként meg ha a Genius szerviz megjavítja miért menne tönkre 1,5 év múlva?
Nyilván mérlegelem majd a javítás költségeit, de nálam a megjavítom vagy kidobom a két lehetőség (esetleg eladom 3 ezer forintért de az is iszonyú macerás mert nagy és nehéz).
Ha "kidobom" nem veszek másikat mert megvagyok hangrendszer nélkül (nem most ment tönkre hanem vagy2 éve) viszont ha működne használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Androidos fejegységek
- Szólánc.
- Wuthering Waves
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Tippmix
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Peugeot, Citroën topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest