Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szupercsendes táp Seasonic és Noctua együttműködésben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TGaben
tag
válasz Fecogame #5374 üzenetére
Köszönöm a választ!
Megoldódott a tv-s probléma, csak én voltam láma. Ha bemenetre kötöm a tv-n (audio in), persze,h nem szólal meg. De tegnap átraktam fülhallgató kimenetre is, és akkor nem volt ott sem hang. Ma megint megpróbáltam oda, és most meg van Mind1. Akkor a zúgás meg nem egyedi nálam. Megkérdeztem 1 műszerészt, azt mondta, baja nem lehet, csak max zavaró, ha csönd van.Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
TGaben
tag
válasz Fecogame #5376 üzenetére
Neee... a mázlista
Nem, olyasmit nem tapasztaltam. Ha maxra feltekerem (nem megy zene, meg semmi, csak úgy "üresen"), akkor már a hangszóróknak van egy kis hangja, "szélfújás" jellegű.Jaa, és még 1. A beállításokat nem jegyzi meg? Ha kikapcsolom, visszakapcsoláskor minden alapra áll?
[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
zooca22
csendes tag
válasz Fecogame #5991 üzenetére
Sziasztok! Most tervezem egy Genius 6000 beszerzését. Az lenne a kérdésem, hogy egy 2014-es samsung led-tvre miylen módon tudnám rákötni, hogy 5.1 hangja legyen, illetve milyen lehetőségeim vannak! (Totál nem értek hozzá) Gondolkoztam azon is, hogy nézek valamit amin van optikai bemenet, de gpndoltam előbb megkérdezlek titeket Köszi előre is!
-
Shingen
addikt
válasz Fecogame #5991 üzenetére
Szia!
Gondolkodok én is egy Genius SW-HF 5.1 6000 beszerzésén az LG Tv-hez.
Légy szíves írjál pár sort nekem a tapasztalataidról, hogy milyen ez a hangrendszer, mik a nyűgjei, hibái, milyen hibák jönnek ki rajta,stb.
Egyáltalán érdemes-e ilyet venni.
Sokan írják, hogy még 1 évet sem bír, alul vannak benne méretezve a kondik, meg a potméter is gyorsan tönkre megy.
de pl. ha a távirányítón állítod a hangot, akkor is megadja magát a potméter?Köszi!
風林火山
-
Kiskopika
senior tag
-
Shingen
addikt
válasz Fecogame #6034 üzenetére
Szia!
6000 próbáltátok már rákötni tv-re?
Hogy szól?
Gondolkodok egy ilyenek, mert a tv hangszóróját akarom vmivel kiváltani, de nem akarok olyan sokat költeni rá.
csak film nézésnél azért jó legyen a hangzás.
egy 20 m2 szobába szeretném.
A hangprojektorok nagyon drágák 60 ezer, házimozik is 70 ezerek. (Persze ezeket mindig leszólják, hogy milyen gyengék, meg rossz a hangzásuk)
Ezért gondoltam olcsóbb megoldásnak a 6000 rákötni a tvre.風林火山
-
Tiger.
nagyúr
válasz Fecogame #6699 üzenetére
Az enyém egy apc tulfeszültség védőben van, és nagyon minimálisan halom a bugását abszolút nem zavaró.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Fecogame #6840 üzenetére
Nekem nem lenne újra szét szedni. Bár én nem nagyon hallok hangokat üresben sem. Lehet azért is mert hangelnyelő szivaccsal ki béleltem, fsb-vel hézagoltam.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Fecogame #6842 üzenetére
Ja, azok nálam alapból ki lettek cserélve mikor ki bontottam a dobozt Kondikat is kicseréltem, hangelnyelőket kaptak, álom ahogy szól.
[ Szerkesztve ]
-
G@ben
addikt
-
tirias
újonc
válasz Fecogame #6932 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Tartottam tőle, h nem úszom meg a lap "szerkesztése" nélkül, abban ugyanis nem vagyok olyan pro... ...de szerencsére ismerek szakit, akinek a szíve megeshet rajtam.
Mondjuk az enyém nem búg, csak alig van hangja. De ez már bőven közelebb vitt a megoldáshoz.
Nagyon köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- További aktív témák...
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest