Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gzula[HUN]

addikt

válasz inkubator #5989 üzenetére

Nem emlékszem pontosan, hogy én a Genius 5000-est mikor vettem, de kb. 8-10 éve. Nekem nincs vele semmi bajom, nem is volt, most már csak unom magam, ezért szánom rá magam tuningra. Akkor még 25-ért vettem. Elvileg holnap jön meg a 100W-os mélynyomó (fent már linkeltem) kb. 5ezer lesz postával. Hozzá teszem, hogy nem volt meghajtva soha, és mióta megvan már 2 gyerek, ritkán is van használva. Használtam után kikapcsolva a hátulján lévő kapcsolóval.

Ha ma kellene ezzel a tapasztalattal venni, akkor én a vateráról vennék egy 5000-eset. A napokban ment el 13k-ért, egy vezeték nem volt hozzá. Most is van fent, jelenleg 8 körül, annak talán távringyója nincs. Ezeket okosítanám fel. Kicsit nagyobb első hangszórókat is elbírnak (8 ohm), és az elsőket hátra szokták rakni. Ezen kívül ki lehet bélelni őket hangszigetelő szivaccsal. Nekem ez kb. 2-3 héten belül meglesz, akkor lesz szabi. Valamelyik nap is találtam eladó hátsó pár hangszórót (vajon miért :) ). Ha mégis bedöglik a potija (elvileg a 3600-ast érinti inkább jobban, környezetemben is bedöglött egy haveré) azt kicsi PZ (olvasd: pézé') javítják, így is jóval beljebb vagy, mint az említett keret.

5000-es még full analóg, semmi digitális szarság.... (ez a része teljesen szubjektív).

Nem reklámozni akarom, de most is van fent a vaterán egy 6000-es 20 körül, ha már 6000-es.

DE!!!! Én a másikat nem ismerem. Ha találsz valakit, akinél meghallgathatod mind a kettőt, és a "nem Genius", akármi legyen jobban szól, és van rá keret, akkor inkább azt válaszd. Akármi is legyen.

Szerintem a Genius nem egy rossz 5.1 rendszer, ennyi pénzért meg verhetetlen. Ha meg potom pénzért hozzá jutsz, akkor no comment.

Ui.: Ha én is végrehajtom a módosításokat, beszámolok.

Új hozzászólás Aktív témák