Hirdetés
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thommyboj
aktív tag
Hali!
Én nem rég vettem egy ilyen egeret 2600 Ft-ért. Nagyon jó, kényelmes az enyhe döntés mivel jobb kezes vagyok, bal kezeseknek nem ajánlott az egér. 800 dpi tökéletesen gyors, még játékhoz is, jelenleg max payne 1 el nosztalgiáztam tökéletesen vitte, és még csak felén van a szoftveres gyorsítás, meg játékban is alap érték van. A programozható gomboknál annyit, hogy a genius oldalán most adtak ki egy új szoftvert az IOcentre -t, amivel minden gomb egyenként programozható és én szinte minden gombra tudtam application run-t rakni, winamp, opera, total commander be van lökve, a volume is végre nem százalékosan hanem egy 20 as skálán megy, igaz most egy nagyobb zöld kiírás mutatja hogy mekkora a hangerő, meg hogy milyen funkciót nyomtál meg.
Meg egy különleges a jobb oldalán van egy gumirozott rész ami jó szolgálatott tesz a jobb fogáshoz.
Amúgy most láttam 3000 ért mistralban csúcs áron ebből a egérből a wirelesses verziót, amiben egy akkutöltőts vevőegység, 4 tölthető elem található 2 kell az egérbe, így 2 az akkutöltőben 2 az egérben és így mindig van akku.
Igaz ha alap funkciók vannak az egerek azok csak win xp s progikkal azaz ie illetve win media playerrel kompaktibilis.
Kb ennyit. http://www.geniusnet.com.tw/ itt support drivers nél IO centre meg új egérdriver is akad. -
Mlnr To'm
tag
Helló.
Látom hogy ugyan nincs túl régen meg neked ez az egér, de azért érdekelnének a tapasztalataid vele kapcsolatban. Én is ilyet szeretnék venni és ezért érdekelne. -
szilchi
őstag

-
szilchi
őstag

-
szilchi
őstag
UP..hátha valakinek van tapasztalata ilyen egérrel.
-
szilchi
őstag
Üdv.Ma kaptam meg ezt a kiválló egeret és egy olyan kérdésem lenne,hogy az egéren található plusz gombokat be lehet e üzemelni játékok alatt,vagy csak winfos alatt lehet hozzájuk funkciókat rendelni.A kézikönyvben sajna erre nem tértek ki.Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Iphone 13 128GB Rózsaszin, Független, 100% új akku, garanciával, üzlet
- I7 9700k + msi Rtx 2080 komplett gép eladó
- L13 Yoga Gen3 13.3" FHD+ IPS érintői5-1245U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest