Aktív témák
-
Ragranor
csendes tag
Tartsuk melegenn mert nehéz megtalálni!
-
Ragranor
csendes tag
Nehéz dió vagy ennyire ritka? :F
-
Ragranor
csendes tag
Mégvalami: tisztába vagyok azzal , hogy nem a legjobb a kártya de XP alat elég szépen muzsikál!
Kártya csere nem jöhet szóba!
(volt anno régen az őskorban egy CMI8330-as azt monták dobjam ki és vegyek egy PCI-os csodát - megvettem és eladtam - elfelejtették hogy a régiben még alapban volt erősítő és ezerszer jobb hangot produkált mint az új - És láss csodát ma az alaplapi 5.1-esek sem tudnak többet pedig a kártya már 1 éves az alaplapom pedig pár napos) -
Ragranor
csendes tag
Egyet értek!
''CSAKHOGY''!
Vannak olyan programjaim amiket nagyonn megkedveltem és nem akarnak XP alatt szuperálni!
Pl:
-StarOffice5.2 ingyenes , és a munkámhoz tudom használni.(legújjabb verziókból még hiányzik a makró rögzítés , majd a fizetősben újra bent lesz) :(((
És legvégül nem minden rossz ami régi! (esetleg nem működik :F)
Megköszönném ha segítenétek! -
Ragranor
csendes tag
Sziasztok!
Amióta AMD-re fejlesztettem Celeron-ról próblémák vannak a Genius SM Live 5.1 -es kártyával Win98 alatt. (XP alatt tökéletes)
Win98 indulásánál minden program betöltődik csak a hangkártya akad el de annyira , hogy teljes fagyást okoz , és ezt teljesenn rendszertelenül teszi.
A régi gépenn régi meghajtóval (8.4.200) a semmi gond nem volt.
Letöltöttem az Genius oldalról az úgymond frissebbet , de valamelyik régi újság CD-n is frissebb van.( telepítés után nem a nevébenn megadott dátumot kapom)
(PCI slot csere megvolt , driver már ami van kipróbálva, ütközést nem jelez még manuálisban sem )
Gyanúm még: ha csatlakoztatok valamit USB-portra a hiba gyakoribb.
Nem tudtok egy stabilann működő verziót?
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple MacBook
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Jogász topic
- Dell notebook topic
- BMW topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest