Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Szia!
A Slimstar sorozatból a legrégebbit ismerem, amikor még nem voltak altípusok.
Az alapvetően nagyon tetszett, a laptopos kialakítás, és a színe miatt stb.
Sokáig (3-4 évig) örömmel használtam, de közben elkezdtek lekopni a gombokról a karakterek (nem nagy baj mondjuk, alapvetően vakon gépelek). A gombok is megkoptak lekopott az érdes felület róla. Aztán az utolsó fél évben elkezdte a beragadós játékot, ami főleg a funkció módosító billentyűket (shift, alt, control) érintette.Ekkor határoztam el, hogy új billentyűzet kell. Nem akartam mindenáron SlimStar vonalon maradni. Sok billentyűzetet megnéztem, kipróbáltam a műszaki üzletekben. Akkor az i220 még nem volt, viszont láttam hasonló Samsung-ot (zongoralakk borírás stb), ami nagyon tetszett. Végül nem vettem meg, mert elvből nem vásárlok ilyen üzletekből, PC boltok kínálatában pedig nem láttam.
Aztán Karácsony előtt a eDig***l honlapján megláttam, és nagyon emlékeztetett a Samsungra: zongoralakk borítás, megspékelve az Sony Vaio/Mac szerű billentyű kialakítással (különálló szigetek a gombok). Csak közvetlenül vásárlás előtt néztem meg, rendben volt.
Tetszik az is, hogy a control led-ek közvetlenül az adott lock billentyűkön vannak.
A billentyűk érzete elsőre kicsit durva, ha próbáltatok már Sony Vaio-t, de aztán megszokja az ember.Ajánlom, hogy próbáld ki valahol vásárlás előtt, és a személyes benyomásaid alapján döntsd el.
Remélem, segítettem.
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Konteó topic
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nők, nőügyek (18+)
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- Kempingmozi zsebben
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G Pro X Superlight 2 White Vezeték Nélküli Gaming Egér!
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest