Hirdetés

Aktív témák

• woodpaul

őstag

válasz liqquid #353 üzenetére

Szia!

A Slimstar sorozatból a legrégebbit ismerem, amikor még nem voltak altípusok.

Az alapvetően nagyon tetszett, a laptopos kialakítás, és a színe miatt stb.
    Sokáig (3-4 évig) örömmel használtam, de közben elkezdtek lekopni a gombokról a karakterek (nem nagy baj mondjuk, alapvetően vakon gépelek). A gombok is megkoptak lekopott az érdes felület róla. Aztán az utolsó fél évben elkezdte a beragadós játékot, ami főleg a funkció módosító billentyűket (shift, alt, control) érintette.

Ekkor határoztam el, hogy új billentyűzet kell. Nem akartam mindenáron SlimStar vonalon maradni. Sok billentyűzetet megnéztem, kipróbáltam a műszaki üzletekben. Akkor az i220 még nem volt, viszont láttam hasonló Samsung-ot (zongoralakk borírás stb), ami nagyon tetszett. Végül nem vettem meg, mert elvből nem vásárlok ilyen üzletekből, PC boltok kínálatában pedig nem láttam.

Aztán Karácsony előtt a eDig***l honlapján megláttam, és nagyon emlékeztetett a Samsungra: zongoralakk borítás, megspékelve az Sony Vaio/Mac szerű billentyű kialakítással (különálló szigetek a gombok). Csak közvetlenül vásárlás előtt néztem meg, rendben volt.

Tetszik az is, hogy a control led-ek közvetlenül az adott lock billentyűkön vannak.
    A billentyűk érzete elsőre kicsit durva, ha próbáltatok már Sony Vaio-t, de aztán megszokja az ember.

Ajánlom, hogy próbáld ki valahol vásárlás előtt, és a személyes benyomásaid alapján döntsd el.

Remélem, segítettem.

Aktív témák