Aktív témák
-
Florens
tag
A mélyládában lévő hangszórót nem árt kicserélni sztem.
Én mikor megvettem a cuccot, hazavittem, beüzemelem, azt hittem agyvérzést kapok annyira sz*r volt. Mondom ez így nem lesz jó. Valami megoldás kell olcsón, és gyorsan
Egy M.N.C 30306 kevlár (Sunflower) hangszóró [valami ilyesmi: [link], + 1 tubus sziló lett a vége
Ég és földNéha csak lesek hogy jönnek ki ilyen mélyek egy ilyen kis vacakból
Ui.: a 3600-ról volt szó
[Szerkesztve] -
frankie!
őstag
Igen ez nem ilyen egyszerűen működik. Nagy szerencse kell, hogy pont olyan térfogat egyenértékű legyen és a szubcső hangolása is stimmeljen.
Ez az alkatrész ennél a rendszernél gyakorlatilag kihasználatlan: próbáld ki hogy lecsavarod a mélynyomót, alig jön a frontokból mély hang. Egyszerűen nincs elég kraft a Genius erősítőjében (ezen esetleg lehet segíteni pl. kondi(k) megfelelő helyre bekötésével). Szerintem a Genius dobozait nagyon jól lehet hajtani pl. régi Videoton RA6363-al. Nem tudom hogy mondjam, nem egy nagy erősítő, erős sajáthangja van, de talán pont ezért elfedi a dobozok hibáit.
Aktív témák
Hirdetés
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest