Aktív témák
-
Lestat7
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszi, Krila, az érdekes informácókért!
Már vagy 5 hónapja megcsináltam a mélynyomó tuningot s tényleg jobban szól a szett, amelynek egyébként a legnagyobb rajongója vagyok.
Egy dolog azért nem oldódott meg. A sok füttyögés mellett, az én mélynyomóm egy sajátos rezgést is hallat erősebb hangerőn, akár gyengébb hangerőn is, és természetesen nehéz rájönnöm mi rezeg. Tisztán hallatszik, hogy belül valami rezeg, hisz nem komponense a zaj a hangnak, hanem közelről hallatszik.
Van valakinek sejtelme, hogy mi rezeghet úgy? nagyon úgy hangzik mintha egy bizonyos tárgy (kábel esetleg) kelti a zörejt. Felbonthatom természetesen s mindent leköthetek, de azért csak jobb lenne ha valaki tudná pontosdan mi annyira laza benne, hogy ilyen módon rezegjen. Megpróbáltam már leszorítani a hátlapját jobban s szerintem nem onnan jön...
koszi előre
Cheers!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest