Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!

Aktív témák

• konyok

tag

Látom áprilisi az uccsó bejegyzés ide, tehát felkavarom kicsit az állóvizet. Én is belefutottam ebbe a "genereic host process....." hibába. Főleg az az idegesítő, hogy teljesen össze-vissza jelentkezik a hiba. Van, hogy azonnal bekapcs után, van hogy 10-20 perc múlva és van olyan is, hogy egy egész napig nem is látom, aztán másnap újra előjön.
    Most per pill. 4 gépről van szó. Mind a 4 masinán jelentkezik a hiba. Teljesen változó konfigok. Ami közös az az xp prof, nod32, Avast4.8, spybot. Van amelyiken sp2 van és van olyan amin sp3.
    A fórumokat olvasgatva ez egy igen régi (2005-2006) biztonsági hiba, tehát már kijött hozzá javítás. Fent is van mind a 4 gépen, de lesz@rja a dolgot és elő elő jön a hibaüzenet.
    Minden esetben mikor megjelenik, a net kampec lesz. Újra indítás után minden müxik egészen addig amíg ismét nem ugrik fel a hibaüzenet.

Van valakinek ötlete??????????
    Ja, a winfos újra rakása sem segített. A 4-ből az egyiken azt is kipróbáltam. Sőt az egyik gép egy dell laptop ami még életében nem látott xp-t. Az xp prof. elepítése után, sp3, majd nod32, avast4.8 és csak ezek után indítottam a netet. 10!!!!!!!! perc múlva ott volt ez a barom üzenet. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
    Nem vagyok szuicid :N hajlam, de kezdek........

Várom esetleges segítségetek.

Aktív témák