- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
konyok
tag
Látom áprilisi az uccsó bejegyzés ide, tehát felkavarom kicsit az állóvizet. Én is belefutottam ebbe a "genereic host process....." hibába. Főleg az az idegesítő, hogy teljesen össze-vissza jelentkezik a hiba. Van, hogy azonnal bekapcs után, van hogy 10-20 perc múlva és van olyan is, hogy egy egész napig nem is látom, aztán másnap újra előjön.
Most per pill. 4 gépről van szó. Mind a 4 masinán jelentkezik a hiba. Teljesen változó konfigok. Ami közös az az xp prof, nod32, Avast4.8, spybot. Van amelyiken sp2 van és van olyan amin sp3.
A fórumokat olvasgatva ez egy igen régi (2005-2006) biztonsági hiba, tehát már kijött hozzá javítás. Fent is van mind a 4 gépen, de lesz@rja a dolgot és elő elő jön a hibaüzenet.
Minden esetben mikor megjelenik, a net kampec lesz. Újra indítás után minden müxik egészen addig amíg ismét nem ugrik fel a hibaüzenet.Van valakinek ötlete??????????
Ja, a winfos újra rakása sem segített. A 4-ből az egyiken azt is kipróbáltam. Sőt az egyik gép egy dell laptop ami még életében nem látott xp-t. Az xp prof. elepítése után, sp3, majd nod32, avast4.8 és csak ezek után indítottam a netet. 10!!!!!!!! perc múlva ott volt ez a barom üzenet. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Nem vagyok szuicidhajlam, de kezdek........
Várom esetleges segítségetek.
Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest