Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
konyok
tag
Látom áprilisi az uccsó bejegyzés ide, tehát felkavarom kicsit az állóvizet. Én is belefutottam ebbe a "genereic host process....." hibába. Főleg az az idegesítő, hogy teljesen össze-vissza jelentkezik a hiba. Van, hogy azonnal bekapcs után, van hogy 10-20 perc múlva és van olyan is, hogy egy egész napig nem is látom, aztán másnap újra előjön.
Most per pill. 4 gépről van szó. Mind a 4 masinán jelentkezik a hiba. Teljesen változó konfigok. Ami közös az az xp prof, nod32, Avast4.8, spybot. Van amelyiken sp2 van és van olyan amin sp3.
A fórumokat olvasgatva ez egy igen régi (2005-2006) biztonsági hiba, tehát már kijött hozzá javítás. Fent is van mind a 4 gépen, de lesz@rja a dolgot és elő elő jön a hibaüzenet.
Minden esetben mikor megjelenik, a net kampec lesz. Újra indítás után minden müxik egészen addig amíg ismét nem ugrik fel a hibaüzenet.Van valakinek ötlete??????????
Ja, a winfos újra rakása sem segített. A 4-ből az egyiken azt is kipróbáltam. Sőt az egyik gép egy dell laptop ami még életében nem látott xp-t. Az xp prof. elepítése után, sp3, majd nod32, avast4.8 és csak ezek után indítottam a netet. 10!!!!!!!! perc múlva ott volt ez a barom üzenet. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!
Nem vagyok szuicidhajlam, de kezdek........
Várom esetleges segítségetek.
Aktív témák
- Battlefield 6
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
- One mobilszolgáltatások
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest