Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Köszi! Közben elolvastam a cikkedet! :-) Tehát akkor, a sebességet nézve, érdemesebb kikapcsolni a szoftveres támogatottságot. Most, játszottam én a Legend of Hands of God-al, ebben is van ez a Phynix de igazából én nem vettem észre semmi különbséget, így fizikai hátasokba.
-
krystman
őstag
Na, most nekem van egy 88GT amibe be van kapcsolva a fizikai gyorsítás. Most, akkor minden egyes játékban gyorsul, ami támogatja a fizikai gyorsítást? Meg még egy kérdés. Én pár játékban tapasztalok olyat, hogy mintha akadna, vagy remegne a kép mikor épp fordulok stb.viszont az fps meg mindig megvan. Ez játék függő, vagy driver probléma lenne? Kipróbáltam XP és Vista alatt is azokat a játékokat, és mind a két rendszer alatt szinte ugyan azt produkáta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest