- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Med1on
aktív tag
Jó lenne tudni, hogy hány "Batman szintű" game várható még az idén.
A Batman szintű alatt azt értem, hogy a Physx támogatás itt nem volt várható (ha jól emlékszek azon a régebbi kiszivárgott -2009 Physx játékai tech dián- ez nem volt rajta) illetve a demo alapján a sajtó már félig-meddig megelőlegezte a ~90%-os értékelést.Röviden itt most villantani fog a Geforce Physx szerintem mert ez a game minden téren elég jó lett.
Persze egy fecske nem csinál nyarat....Kíváncsiság képen összeszedtem a játék listákat -Geforce Physx vs DirectX 10.1- téren:
(remélem nem hagytam ki egyet sem
)Geforce Physx:
-Cryostasis
-Mirror's Edge
-Crazy Machines II
-Sacred 2: Fallen Angel
-Batman (demo kint a teljes hamarosan jön)
-Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2
-Unreal Tournament 3 (a teljesség igénye miatt
)
-Warmonger - Operation: Downtown Destruction
-Darkest of Days demo (a teljes itt is a szeptembert jelenti)DirectX 10.1
-Far Cry 2 (megjegyzem az ATi DirectX® 10.1 Games listájában nincs ott az FC2
)
-S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
-Stormrise (hát itt erősen gondolkoztam, hogy ezt egyáltalán "játéknak" számoljam-e)
-BattleForge
-Tom Clancy's H.A.W.X.
-Assassin's Creed (de csak azért mert a Stormrise is itt van
)Úgy tűnik a Physx egyértelműen népszerűbb. Könnyen lehet, hogy idővel majd változnak az erőviszonyok de abból kifolyólag, hogy van még pár bejelentett Geforce Physx support game (amelyek év végén esetleg 2010-ben jelennek meg) szerintem sok cián lefolyik még a Tiszán mire a DX 10.1 végérvényesen "fölülkerekedik".
Egy zárt szabvány népszerűbb mint egy független grafikus API (manapság). Vicc de "ezvan".

-
Med1on
aktív tag
A Physx OpenCl-re ültetésében egyáltalán érdemes még reménykedni vagy itt is vége a dalnak?

-
Med1on
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Linkelésből asszem te is jó lennél egy 5,-ra.
Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy használod az off gombot. A nyereményed 1 tábla tibi csoki majd karácsonykor át is veheted.
Persze nyilván ők tévedtek amikor azt írták rá nyugtató hatású.
-
Med1on
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn
üzenetére
Mély levegő és kifúj!
(szorongásoldás, nyugtató-altató hatás, izomlazítás, antiepileptikus hatás) rendelkezik.
- Alkoholelvonás idült fázisában.
- Pánikbetegségben.
- Szorongásos állapotok, depresszió, depresszióval társult szorongás kezelésébenAzért ajánlottam ezt neked, hogy végre megnyugodj és próbálj a fórum témájában érdemben hozzászólni.
De nem értetted a dolgot úgy látom. -
Med1on
aktív tag
Menj bele a szemüveges dologba de csak akkor ha ő meg erre fog gyűjteni.
XANAX SR 2 mg retard tabletta

-
Med1on
aktív tag
Vmi konkrétumot tudnál mutatni a dologban? Gondolom ahol látható különbségek voltak ott készítettetek egy képernyő mentését. Esetleg ha ezeket megosztanád a nagyközönséggel vmivel hitelesebb lenne az állításod.

LOL Abu85
Amikor elkezdtem ezt írni még nem láttam ezt a hozzászólásod. 
-
Med1on
aktív tag
Mintha mostanában mozgásba lendült volna a GeForce PhysX

Darkest of Days PC-s demó érkezett Physx támogatással
(részletek a gamekapocs.hu cikkjéből)Letölthető a Phantom EFX új játékának a Darkest of Days PC-s demója. Ebben a sci-fi FPS akció játékban a történelem legnagyobb, legvéresebb és legsötétebb csatáit élhetjük újra. Egy jövőbeli időutazást kutató csoport ragad ki minket egy csatából, melyben az amerikai lovasság katonájaként épp rajtunk ütnek az indiánok. Miután meggyógyítanak, egy rejtélyes Mother nevű nő felkéri személyünket, hogy mint amolyan idő ügynök tegyünk rendet itt-ott. Ugyanis az időutazást kifejlesztő Dr. Knoell kicsit összekuszálta a történelmet. Mind korabeli, mind high-tech fegyverek állnak a rendelkezésünkre a közel 800 MB-os demóban, melyben az amerikai polgárháborúban vehetünk részt. A játék támogatja a PhysX-et, s a végleges változat, saját fejlesztésű Marmoset Engine-nel szeptember közepén érkezik PC-re és Xbox 360-ra.
A szokásos videó:
GPU PhysX in Darkest of Days DemoA demo a fönti linkről letölthető.
-
Med1on
aktív tag
Megérkezett a Batman: Arkham Asylum PC demo (letöltés a linkre kattintva)
A demo is támogatja a Physx technológiát így aki rendelkezik a megfelelő hardver és szoftver környezettel egy gyors tesztel jelentkezhetne a fórumba

Brutális méretű a cucc, egészen pontosan 2 085,6 MB így számoljatok vele.
Egy kis ízelítő HD minőségben a GPU PhysX in Batman Arkham Asylum Demo

-
Med1on
aktív tag
Joker bácsi előhúzta a jokert a pakliból.

A mézesmadzag a következő:
"Batman játék PhysX támogatásának elkészítését, aminek köszönhetően például kedvére áramolhat a vastag köd a folyosókon vagy mozoghat és elszakadhat a sok pókháló. A papírok, szemetesvödrök és tartalmuk a levegőbe röppenhetnek ahogy a bőregér elsuhan mellettük, vagy ráveti magát áldozatára. Ez még nem minden, a falakon lévő csempék szilánkosra törnek, repednek, a kőoszlopok valósághűen omlanak össze, az üvegszilánkok és szemét pedig ropog majd Batman dizájnos gumicsizmája alatt." -ipon
Ezek alapján nagyjából Mirror Edge+Warmonger szintű Physx büntetés várható.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Persze egy fecske nem csinál nyarat....
)