Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenergie84
addikt
válasz
belinho
üzenetére
Én is ilyen dilemmába voltam, mondjuk nekem bírja a konfig a plusz kártyát, de mindenféleképp egy tápcsati nélküli kártyát kerestem...
Nekem egy ilyenre esett a választás, mert olcsó volt...valamint kiderült, hogy olyan halk, h még ilyen kártyám nem is volt...
Ami a 9500gt-t illeti, kipróbáltam és szépen lehúzta az 5850 teljesítményét, szóval nem ajánlom...
9800GT felettit keress
-
fenergie84
addikt
Szevasztok!
Újra itt vagyok, mert nem hagy nyugodni, hogy nincs Physx-em a gépben
Szóval az 5850 mellé tettem be egy 9800GT-t, felraktam 258,96 Nforce-t meg az 1,44ff javítást.
Ahogy a képen is látszik, a pipa ott van a physx-nél, de a fentebb linkelt MarsBenchmark-nál CPU-t ír ki physx számításra...beállítási lehetőséget meg nem találok, ja és mikor egyedül a 9800GT volt bent, akkor szépen kiírta a progi, hogy Physx CPU-->GPU-ra váltott...nem értem...
Valaki ötlet? -
fenergie84
addikt
Közérdekű:
A múlt héten több napig próbáltam monosz mester segítségével egy GTS450-et physx-re bírni az 5850 mellett, de nem jött össze.
A probléma oka, hogy a physx javítás csak a 258.96 (azt hiszem) nvidia csomagig támogatott, viszont a kártya csak 260.XX felett működik, szóval, ha valaki GTS450-ben gondolkodik Ati kártya mellé, az ne tegye, mert felesleges... -
fenergie84
addikt
válasz
slycugel2000
üzenetére
hosszútávra Q9XXX válassz...mondjuk egy Q9550-et...az jó lesz...
-
fenergie84
addikt
válasz
slycugel2000
üzenetére
Nem nagy pénzek már a P45 lapok...bár ezért lehet nem ruháznék be egyre, mivel kevés a játék is ami kihasználja...
-
fenergie84
addikt
válasz
slycugel2000
üzenetére
Menne az a 8x-ban is, de az általad írt lapban nincs ilyen!
Csak 1db 16x és cső...
Venned kell egy P45-ös lapot, abban már menne a mostani az új kártyával... -
fenergie84
addikt
Nincs valahol egy lista, hogy milyen főkártyához, milyen erősségű Physx kari illik?
Mert beraktam az 5850 mellé egy 9500GT-t és hát kevésnek bizonyult...rendesen visszafogta a kártyát... -
fenergie84
addikt
Kérdésem a következő:
Volt nálam egy Nvidia 9500GT, sok sz...ás után sikerült aktiválnom mint Physx kártya az Ati 5850 mellett. Ami fura volt, hogy Gpu-z-ben az Ati mellett is ott volt a pipa a physx rubrikában, a lényeg, h ment...
Ezt a vantage-ban láttam, mivel az érintett részben láttam, h gyorsabb a teszt, szépen repkedtek a repülők
Viszont az össz. eredmény pontszámban romlott a sima egy kártyás felálláshoz tekintve.
Akkor lekönyveltem annak, hogy gyenge a kártya az Ati mellé.
Most viszont érkezik majd valamikor a crysis 2 (nem tudom, h Physx-es játék lesz-e, vagy sem) és megint azon jár az agyam, h kéne egy társkártya.
Szerintetek milyen, melyik legyen (GTS430, GTS440, GTS450)? -
fenergie84
addikt
Én megcsináltam amit Abu85 írt pár hsz. fentebb, de az istennek nem akar menni a dolog...
Felraktam a drivert, restart, patch fel de sem az Nvidia control panelban nem látom a Physx lehetőséget, sem a GPU-z-ben nincs bent a pipa...
Egyébként egy 9500GT-t raktam be az 5850-en mellé...
Valaki, valami ötlet? stb? -
fenergie84
addikt
-
fenergie84
addikt
itt már kaptam arra választ, h egy 8600GTS elég lenne az 5770-em mellé.
Viszont most találtam egy sima 8600GT-t jó árban és erről kellene vélemény, h mennyivel gyengébb, stb...
-
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Na vettem egy Gigabyte X48-DS5 lapot és szeretném kipróbálni a Physx-et.
Milyen karit javasoltak egy 5770 mellé?
Illetve röviden valaki írja már le, hogy hogy lehet beüzemelni a Physx-et, mert tegnapik volt nálam egy 8800GT, de az istennek sem sikerült megoldanom....
-
fenergie84
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Bocsi, nem olvastam vissza

Szóval kevés lesz az az x1 pci-e kapcsolat...kár mert lapot nem akarnék cserélni... -
fenergie84
addikt
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdésemet:
"Hozzájutottam egy Leadtek 8800GT-hez, nagyon jutányos áron.
Megfordult a fejemben, hogy fizikáztatásra fogom, igen ám, de csak egy PCI-e 16x csatim van, abban meg ott ül az MSI 5770-n.
Olvasgattam és láttam itt is, hogy létezik olyan riser card ami PCI-e 1x csatiba dugható és bele megy a VGA. Azt vágom, hogy a sebessége marad 1x-s, de ez mennyire fogja vissza a karit?
Érdemes ezzel foglalkoznom és esetleg vennem valahonnan ilyen karit, vagy sem?
Előre is köszönöm a válaszotokat!"Üdv

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest