- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan18
aktív tag
Megismétlem EVGA-án kívűl milyen minőségi gyártők vannak még amit lehet kapni nálunk?
PL:Zotac? az is evga árban adja a karikat, még valami? Meg ha jól tudom a zotac a sapphire tulajdonában áll nem? De annyiba kerül mint az evga szóval felejtős.
Milyen gyártótol érdemes még karit venni? -
milan18
aktív tag
válasz
Cybertrone #11330 üzenetére
Lehet csak eszebe jutott hogy nem rég láttam... lehet volt már vagy 2 hónapja
-
milan18
aktív tag
Ja és EVGA-án kívűl milyen minőségi gyártók kártyáit lehet még kapni kis hazánkban?
Gigások kíméljenek. -
milan18
aktív tag
válasz
Cybertrone #11327 üzenetére
Van itt ph-án olyan is 2 evga gtx590est hajt sli-be
Meg olyan is aki 3 evga gtx580 hydro copper nyomat tri-slibe azért nálunk is van egy pár őrűlt
Bár én is megcsinálnám ha megtehetném. -
milan18
aktív tag
Nagy kár hogy az XFX nem gyárt már nv karikat és BFG Tech meg becsődölt vagy mi? És már a galaxy se jár felénk
-
milan18
aktív tag
válasz
becsitibi #11308 üzenetére
Természetesen EVGA a nyerő! Bár valamivel olcsobban veszel GAINWARD az is nagyon jó gyártó. Ha nem számít +3-4k akkor EVGA ha számít akkor GAINWARD !
Nekem már a 2. gainward karim van és jól muzsikál még a 3 éves 8800 gt-én is megvan!
GAINWARDBÓL ajánlatos a PHANTOM verziót venni nagyon jó kinézete meg a hűtése is mindenki dicséri akinek az van! -
milan18
aktív tag
EVGA forever!!! vagy tévednék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest