Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
Én biztos benevezek egyre, de csak a középkategóriás delikvensre. A fogyasztást megoldom veszek melé egy alacsony TDP -és proct, viszont jó lenne a programok támogatnák teljeskörűen a GPGPU -kat majd.
-
zoltanz
nagyúr
Azt én sem értem miért itt beszélik meg, hogy az ATI kártyájuk szaggat, annyi - ennyi a min FPS. A lőtéri sánta kutyát nem érdekli.
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Akkor mégse olyan felejtős a GF100, igaz a magyar teszteket még megvárnám végső ítelethez. Ha nem melegedne ennyire akkor sem vennék többen, ennyit erről sztem.
-
zoltanz
nagyúr
Kiváncsi lennék vízzel hűvösre tett GTX470 jobb --é egy HD5870 -nél tuninggal (voltmod meg miegymás)? Gondolom jobb lehet talán, de ha az AMD-ATI -t is meghajtjuk szintúgy(mondjuk sokat nem megy nitró nélkűl)?
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Niroval azért odaüt a GTX470: GPU: 1170 Mhz és a CUDA: 2340Mhz. (67%)
fsb1000
Rendben van ha valaki megvesz valamit 1 game miatt(ő dóga) , de az átlag azért nem ezt mutatja, drágább játékok persze többet nyomnak a latba.[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
A Radeon HD5850 referenciahűtővel állítólag 47.6dB a GTX470 pedig 48,5 dB akkor nem sokkal hangosabb.
-
-
zoltanz
nagyúr
Az új nem béta driver -ekkel egész jó a "kis" GTX470 inkább a HD5870 -et közelíti mint a HD5850 -et. Remélem lesz egy 30 oldalas PH teszt, egy 20 játékkal metüzdelve.
-
zoltanz
nagyúr
válasz Bj Brooklyn #2467 üzenetére
Én nem akarok becsókolni senkinek, de elég korrekt teszteket találni szerintem, nem könnyű ilyen mélységű, részleteségű írást prezentálni. Rendben előfordúltak hibás mérések, de általában nem a weblapok hibája és ezeket utólag korrigálják.
-
zoltanz
nagyúr
válasz rumkola #2999 üzenetére
A játékokakat optimalizálni is kéne ne egykét késöbb kiadott folt után legyenek használatók már stb. Középkategória? Miért notebook törnek előre a piacon, nincsenek ott hatalmas felbontású kijelzők, oda elég lesz az a grafika is, másik fogyasztás sokat számít ott. Amúgy emlékeim nem csalnak a középkategóriás Geforce 256 SD RAM -os 128 bites és a Geforce2 MX -ekkel elég sok játékot lehetett élvezetesen nyomni.
-
zoltanz
nagyúr
Azért nem rossz a 2D és Idle fogyásztása a GTX -eknek. A CF HD5830 is egy szinten van velük tipikus 3D felállásban.
[link] -
zoltanz
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Gyúrósok ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple notebookok
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest