Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
A sok off után, 26°C szobahőmérsékletnél idle 37°C a GPU, magfesz 1.0V 450/1200/750MHz órajelekkel, nem rossz!
-
no mi van, 7090 feletti hsz-eket elnyeli a bálna?
-
válasz
GC-EvElyN- #7065 üzenetére
Az én gépemen két függőleges buborékos sávot világít meg egy-egy LED, de sztem marha jó, látom, hogy be van kapcsolva a gép, ha már nem hallom. Persze erősen csökkentett fényerőt állítottam be, mert a gyári túl sok volt.
[link]
Ez a házam, de nálam az X, oldala, talpa, teteje nem világít, csak a két szélén lévő sáv, gyengén. -
Thrawn
félisten
válasz
DarthZolee #7083 üzenetére
Te meg pihenj holnapig...
-
raziel01
veterán
válasz
DarthZolee #7080 üzenetére
Nem volt elég az ATI topicban a flém, már itt is basztatod az embereket. Már az is ellenség akinek ugyan olyan kártyája van mint neked?
-
nygma
addikt
Ez szakmai topik nem játszótér...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
DarthZolee #7075 üzenetére
Most mi van?
nem teljesen értem miről beszéltek.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
milyen harcban? kit érdekel, hogy másnak milye van és mit gondol róla
-
m4rc!
őstag
válasz
Jobb lenne, ha ezt az ovodást flamelést abbahagynád, nem erről szól ez a fórum...
-
DarthZolee
csendes tag
MSI 9600 GT OC.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
hehe..... csak az éjjel gépezésnél zavaró, de nagyon...
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
ezt úgy mondod mintha én tettem volna bele a gyári csomagba
-
Benyadapro
tag
3ghz lessz , ha megy akkor 3.33 csak majd ha ittvan a cuccos majd megint 1 kis fórumozás az e2000 es topicban hogy mit hogy mennyit
-
nygma
addikt
válasz
Benyadapro #7069 üzenetére
Procit 3 GHZ-re húzd fel...
-
nygma
addikt
válasz
Benyadapro #7064 üzenetére
Nem lesz gond a szellőzéssel...
-
válasz
jó lesz az, jók ezek a CM házak
-
eddie17
addikt
válasz
Nyugi, szép kis szélvihar lesz bent a házban
-
nygma
addikt
válasz
GC-EvElyN- #7060 üzenetére
Rendben csak,hogy tudd...
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Benyadapro #7061 üzenetére
3 darab venti jár hozzá, az elöl lévő kék ledes
-
Benyadapro
tag
Cuccok rendelve
P35-ds3
e2180+tx2
corsair 2x1 giga 800 mhz cl4
cm 690
házhoz adnak ventit? -
GC-EvElyN-
senior tag
Tudom, hogy igazad van, nincs igazán ellenvetésem, de akkor mindegynek tűnt a dolog, nem voltam otthon a kérdésben(annyira most sem) Passzív karit azért vettem, hogy ne zavarjon éjjel a gép hangja. A jelenlegi megoldással meg vagyok elégedve, ha akrom csendes, ha akarom hűvös. Egyébként ha alacsony fordulatszámon mennek e ventik, akkor nem hallom őket, és az említett 60 fok idleben 45 körül van, ami úgy gondolom teljesen elfogadható.
Ja és ahogy említettem, kusás van -
nygma
addikt
válasz
GC-EvElyN- #7058 üzenetére
Én csak jól szellőző/jó légmozgású házba vennék passzív kártyát...
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Végre rászántam az időt, hogy megnézzem a melegedését a Giga HP-nek.
Zárt házban, elöl-hátul 8cmes, a bordára átéve egy 12es zalman potival, a kari tápcsatijánál egy másik 12es zalman odarakva uarra a potira kötve( a ház hátuljához fújja a levegőt) a követkző beállításokkal (1280*1024, 8sample AA, Anistrophic, minden teszt bekapcsolva) ezeket a hőfokokat kaptam.
A ventikl bekapcsolása nélkül 3dmark alatt max 81 fok, de az átlag 75.
A ventik fullon járatásakor 3dmark max 45fok átlag 40.Idle-ben ventik nélkül, egész éjjel ment a gép, reggel megnéztem, 60 fok volt. Most, hogy megy a venti idle 36fok
Nem bántam meg hogy ezt a kártyát választottam, mert csendes, és egy ventivel kiegészítve load-ban is rendkvül halk. Igaz, a ventiknek van némi hangja, de fülessel jáccok, és uge az ilyenkor nem számít.
Ja és 1100 forint nem egy gatyaszaggató öszseg egy zalman 12es ventiért.
köszi a figyelmet
Ja, sajnos a házam elég rosszul szellőző [link]
Következő lépésként ezt kell lecserélnem -
fsb1000
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #7045 üzenetére
Sajnálom... Ilyenkor úgy érzem magam, mint tizedelés után az életben maradt.
Jó helyre álltam, mert GigaHP-t vettem. Bocs!Lefotoznám/levideoznám a jelenséget, csatolnék valami netes anyagot (fórumnál fajsúllyosabbat) és gariztatanám a cuccot.
De nesa ötlete sem rossz, ha van vér a pucában. -
ProdyG
őstag
UT3 és Grid megvoltak már. azok királyak.
Mass Effect-et fél óra után töröltem, nagyon nem tetszett, nem szeretem az ilyen témát
bioshock és gears of war kimaradt az életemből, le is szedem akkor őket, köszi a tippet.
a lego amúgy poén, próbáltam, viszonylag sok időre lekötött -
ProdyG
őstag
megvettem drága szép 9600gt-met, de nem tudok mivel játszani. a crysis és a COD4 után nem találok használható játékot.
-
Eagle16
addikt
válasz
[CS]Blade2 #7045 üzenetére
Az egyik fórumom azt írták, hogy ha a memória órajelét a referencia alá (effektív 1700Mhz) viszed, akkor megszűnik a probléma. Próbáltad már?
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
fsb1000 #7042 üzenetére
[link]
Ez a hiba nálam is.nincs sztem köze a hőfokhoz, mert 33%-os ventivel és 100%-os ventivel is csinálja
amugy sem megy 62°C főlé a 33%-osal, kb 66°C-ig megy a 25%-os ventivelTáp-nak is elégnek kell hogy legyen 550W-es..
ipon-os, már kérdeztem, hogy akkor hogyan müködik ez a dolog, elvileg kijönnek érte, vagy vmi ilyet olvastam....
nekem a notimon esik szét a kép random, és persze a boltban nem jön elő a hiba...
mind1, van rá 2 éb gari, ha lehal ugyis cserélniük kell... -
fsb1000
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #7039 üzenetére
Nincs semmi hőfokfüggése ennek a jelenségnek?
Lehet gariztatni? Hogy tudod bizonyítani egy boltban?Legutobb egy wireless egeret nem vettek át tőlem gariba, mert "csak" hetente 2-3 alkalommal felejti el a kapcsolatot, és nyilván a boltban "jó" volt, mikor megnézték.
Ez is ilyen alattomos-elektromos jelenség?
-
Plebi
senior tag
Nekem is Gigabyte GV-NX96T512H-B-m van és nem tudom miért írjátok, hogy 100% on megy a hűtése. Windows indulásig tuti, hogy pörög, de utána halk nagyon. Az akváriumom szűrője elnyomja a hangját. Nyitott háznál a samsung 7200-as sata 2 es vinyóm hangosabb, szal nem értem mi ez, hogy így-úgy pörög meg hangos.
Jók a referencia hűtők, nincs velük semmi baj, nem 8800gt-k, amikkel pl ha képeken összehasonlítotok, kb 1-2 centivel nagyobb a 9600gt hűtője.
-
fagy53
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #7036 üzenetére
Gondolom a drivereket már végigzongoráztad...?
-
fagy53
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #7034 üzenetére
Nem muszáj 800MHz felett hajkurászni azt a szerencsétlent!
-
[CS]Blade2
addikt
4x volt ma "Black Screen Crashes"
Igy már nem vmi jó a dolog...
Megitn No signal, és kész, csak reset-el jön vissza a kép..
-
PiciKenny
senior tag
hát ugy cseréltem, hogy levettem (sappire x1950pro) a kék müanyagot, levágtam a venti részénél hogy a levegőt ne fúja ide-oda..meg raktam rá egy cpu bordát meg 1 zalman 8cm ventit..nemhiszem h ez már baj....
de érdekes modon ha pici hozzáértem a nyákhozhogy megnézzem milyen meleg lefagyott a gép RR és jó..aztán 1 szer nemkapcsoltbe
( crysis alap órajel 62-63C nem 75 80! ) aztán most az atit elqurtam
nincs kép nembotol be..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- RAM topik
- Energiaital topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Mercedes topic
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest